Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Titeket, hány év együtt járás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket, hány év együtt járás után jegyeztek el? 24/F

Figyelt kérdés

2019. máj. 15. 14:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ötödik évfordulónkon kérte meg a kezem, ekkor már egy éve laktunk együtt. Idén nyáron lesz az esküvőnk. Így szűk másfél évet jártunk jegyben. :)
2019. máj. 19. 08:05
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
2.5 év után, akkor voltunk 30 és 34, rá fél évre házasodtunk.
2019. máj. 19. 19:04
 13/28 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk lánykérés volt, de kifejezetten eljegyzés nem, mert rögtön házasodtunk is:-D

5 éve voltunk akkor együtt. 7 éve vagyunk házasok (tehát 12 éve élünk együtt). 2 gyermekünk is született.

2019. máj. 20. 22:00
 14/28 anonim ***** válasza:
94%

5 év után most karácsonykor :D *-*

mi együtt élünk 22l

2019. máj. 20. 23:54
 15/28 anonim ***** válasza:
87%

23/F voltam, és nagyon vágytam már a páromra, kifejezetten szenvedtem. (19 évesen volt már egy német jegyesem, de a távolság széttépte a kapcsolatot.)

Segítséget is igénybe vettem, és akkor találkoztam a jövendőbelimmel egy szilveszteri mulatságon. Reggel elváltunk egymástól, "ne írj, ha nem válaszolok" mondtam neki. De kinyomozta a címem, és levelezni kezdtünk. Ez volt februárban. Majd találkoztunk néhányszor, távol laktunk egymástól. Márciusban éjszakás műszakban végezve buszra szálltam, és felkerestem. Nem vittem semmit magammal. Szigorú apósom nekem szegezte a kérdést, mi a tervünk az elkövetkezendőkben. "Áprilisban elveszem." mondtam, csak hogy meglepjem. A jogszabály miatt erre csak májusban került sor. Mivel egy közös utat már előtte megszerveztem, a lakodalom után rögtön indultunk is nászútra. Utána meg sorkatonai szolgálat 2 év. Havonta egyszer hazaengedtek. A nőtleneket fél évente. Nekem ezért érte meg. Még le se szereltem, a munkahelyem kiutalt nekünk egy lakást, azóta is ott élünk. 39 éve. Az első 38 év elég nehéz volt, de már kezdem megszokni. Felneveltünk 3 stramm gyereket. Sokan irigykedve tekintenek ránk, hogy mennyire szeretjük egymást.

2019. máj. 21. 18:26
 16/28 anonim ***** válasza:
59%
15, ez nagyon szép történet. :)
2019. máj. 21. 18:57
 17/28 De La Cruse ***** válasza:

Az eljegyzés attól is függ, hogy mennyire tetszik a két fél egymásnak.

Van egy hét után történő eljegyzés is.

Ám....

Az ismerkedéstől számított idő az esküvőig jó ha legalább egy éves.

Addig mind a két fél megismeri egymás gyengéit és erősségeit és felelősségteljes kijelentést tudnak tenni arról, hogy akarnak-e együtt élni örökre.

2019. máj. 22. 17:12
 18/28 anonim ***** válasza:
fél év után
2019. máj. 29. 11:21
 19/28 anonim ***** válasza:
másfél hónap után
2019. jún. 12. 08:55
 20/28 anonim ***** válasza:
5 év után, akkor már együtt éltünk fél éve. Egy éven belül meglesz a polgári esküvő is, a következő évben a templomi. 27N 33F
2019. jún. 22. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!