Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném, ha feleségül venne. Akkor nem szabad odaköltöznöm hozzá?
Itt minden válaszba ezt olvasom. Közben meg nem is ismerek olyanokat, akik házasság előtt nem éltek már együtt. . Valahogy nem értem miért ne lehetne együttélés közben meghazasodni? ? Nekem inkább arról szól a dolog, hogy jóban rosszban ezentúl mindig. Nem lagzi vagy ruha érdekel házasság alatt. Hanem az elköteleződés. Volt hosszú kapcsolatom, nem vett el, igaz nem emiatt, de vége is szakadt az együttélésnek.
Ezt azért írtam le, mert gyk-s szemlélet szerint : ha együtt éltek minek házasság? Akkor nem úgy a logikus, ha viszont nincs házasság, akkor a nő lelép?
Nem tudom hol olvastad ezt.
Esetleg provokatív kérdés csak ?
Itt is azt szokták írni , és szerintem is így van : (minimum) egy évet éljetek együtt a lány kérés előtt.
Sikerült 1-2 ember véleményét GYK-s standardnak beállítani.
Az, hogy elvesz e nem össze költözés függvénye. Tudok olyan párt, ahol nem költöztek össze, heti 1-2 alkalommal, meg a hétvégén vannak együtt, és a pasinak ez tökéletes felállás, a szex megvan, hétvégén nem unatkozik, amúgy meg éli a saját életét.
Én pl biztos nem vennélek el, ha előtte nem éltünk együtt legalább 1 évet, és ha nem akarnál összeköltözni, az nem a házasság, hanem a szakítás irányába lökné a kapcsolatunk, mert azt gondolnám nem vagy elköteleződve, akkor meg ne húzzuk egymás idejét.
Mi lenne, ha gyk helyett beszélgetnétek?
Mondd el, hogy te szeretnél házasodni.. Az osszekoltozes szerintem jó dolog, úgy ismered meg igazán a másikat.
Aki el akar venni, az el fog, akkor is ha már együtt éltek
Jajjj, ne legyél már ennnnnyire gyerekes...
Szerinted tényleg ez a megoldás? Vagy valaha mérvadó volt a gyk-sok rendkívül buta és színvonaltalan megnyilvánulásai? Érzel te itt bárkinél is aki - ilyesmiket írogat - bármilyen tapasztalatot?
Ne már...
8: ez továbbra sem az összeköltözésen múlik.
Van egy haverom, bőven 40es, két gyerek, feleség, ház, ölni tudna a családjáért, hűséges az asszonyhoz, de nincs házasság. Erre a srác kb úgy reagál, mintha börtönbe akarnál zárni (elég vicces, mert közben meg az a rohan haza a gyerekhez típus). Van ilyen ember. Ki tudja nála mi csipődőtt be aházasság ellen, nem beszél róla. A párja megérti és elfogadja a helyzetet, nem a gyk-n nyafog.
Ha te házasság párti vagy, akkor ezt időben tisztázni kell a férfivel, és ha ő nem, akkor döntesz, hogy neked melyik a fontosabb.
A GYK viszont tele van olyan nővel, aki akarja a házasságot, de olyan férfivel él együtt, akinek ez nem fontos. Ők nyafognak itt.
Amúgy hidd el, ezt kikényszeríteni nem lehet, ha a másik ellenzi, ha nem fontos neki, akkor semmi jó nem sül ki abból, ha belekényszerítetted. Akkor jobb külön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!