Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok, akiknek megkérték a kezét, vagy elvették őket feleségül, miért szeretik megalázni azokat, akiket (még) nem kértek meg?
Mire gondolsz pontosan?
Szerintem nem olyan gyakori az amit mondasz.
Ha meg valaki bunkó és/vagy ostoba ahhoz gyűrű sem kell. Egy ismerősöm felváltva szemetelte tele a facebookot szürke 50 árnyalatás idézetekkel, és különféle burkoltan lotyózó és mai nőket szidó, cukin dekorált szöveges képekkel. A kettő valahogy üti egymást... Na meg mindenki az ő kapcsolatára féltékeny és elakarja lopni a főnyeremény pasiját.
Pár napig jót röhögtem az identitászavarán, hogy akkor ő most házias menyecske vagy Anasztézsa Sztíl, majd leállítottam a követését.
Online szerencsére egyszerűen el lehet intézni ezt.
#1, nagyon jol leirtad.
Regen kellett a ferfi, hogy eltartsa a not. Dirigaljon neki. Mamar a nok is tanultak, dolgozhatnak, nem kell egy palinak ugralni, hazimunkat vezetni, gyereket szulni, ha nem akarnak. Egyretobben is jonnek ra, hogy az elet szebb is figgetlenul. Gyereket is lehet szulni ferfi nelkul, de minek ebbe a drogos, politikailag korrekt, idiota vilagra, ahol mar az emberek azt sem tudjak, hogy nok vagy ferfiak.
#6 Én tudom, hogy nő vagyok, nem férfi és attól még szülni fogok, mert más nem tudja eldönteni. Nem mások fogják irányítani az életemet. :D
Amúgy a kérdésre válaszolva, én még nem tapasztaltam ilyet. Míg nem voltam eljegyezve, nem remegtem egy gyűrű lért és irigy sem voltam, mikor mást kértek meg, mióta menyasszony vagyok, nemsokára asszony, marhára nem érdekel, kinek van az ujján köves gyűrű és kinek nincs. Nekem nem életcélom a házasság.
Mire gondolsz megalázás alatt?
Gyakorin tény, hogy szokták írni, hogy ha 5-6 év után sem kért meg, akkor valószínűleg nem is fog. De ez sajnos az esetek többségében igaz attól függetlenül, hogy milyen hangnemben közlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!