Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Azok, akiknek megkérték a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok, akiknek megkérték a kezét, vagy elvették őket feleségül, miért szeretik megalázni azokat, akiket (még) nem kértek meg?

Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 21:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

Nono, azért egy pár soros magyarázatot fűzhettél volna hozzá, hogy miért írtad ki a kérdést. Akkor mindenki tudná, hogy azért lettél "megalázva", mert nem egyszer mártírkodtál már, hogy nem akar elvenni a jóval idősebb pasid, és elfogadtad, hogy le kell mondani az álmodról, beletörődtél abba ami van stb.

Fel lett hívva rá a figyelmed, hogy az az ember nem fog téged elvenni, úgyhogy vagy törődj bele és tűrj csendben, vagy szakíts vele és keress egy olyan férfit, akinek fontos a házasság, és nem akarja, hogy csak az élettársa legyél életed végéig.

De te továbbra is kínzod magad, boldogtalan vagy a "pároddal" és panaszkodásra meg sírásra használod ezt az oldalt, ahelyett, hogy összeszednéd magad és nem erőltetnéd magadra - sikertelenül - hogy ilyen életet kell élned, hanem változtatnál.

De ameddig te ebben csak az alázást látod és nem lehet felnyitni a szemed, nem fog változni semmi. Mártírkodsz tovább, és amikor ráébredsz, hogy igazam/igazunk volt, rájössz, hogy éveket pazaroltál el egy sehová nem tartó kapcsolatra, és bizonyos kor fölött már nem találsz egykönnyen megbízható társat, aki komolyan tervezne veled, meg aki családot szeretne veled alapítani.

2019. febr. 28. 17:27
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a karikagyűrűtől (házasságtól), vagy épp az eljegyzéstől lesz valaki bunkó paraszt, hanem alapból, ezek nélkül is az. Ha a környezetedben ilyen van, akkor meg kéne válogatni a "barátaidat". ÉN még egy ilyen emberrel sem találkoztam, aki ettől érezte volna felsőbbrendűnek magát, vagy ezzel alázzon meg mást. Meg amúgy is, mi abban a megalázó, ha valakit még nem kértek meg, nem vettek el? Nem is mindenkinek van igénye házasságra, törvényes-hivatalos kapcsolatra, és nincs ezzel baj.

SENKI nem felsőbbrendű a másiknál.

- nem lesz értékesebb ember egy házas egy szinglitől, vagy egy élettársi kapcsolatban, kapcsolatban élőtől

- nem lesz felsőbbrendű ember senki attól, hogy van e gyereke vagy nincs, vagy hogy akar-e vagy nem

- nem több emberileg senki attól, hogy mondjuk diplomás, a szakmás-érettségis emberekkel szemben stb stb. Utóbbival pl még találkoztam is, amikor a diplomás lenézi a szakmát végzettet. Szánalmas, és jól mutatja, hogy a diploma nem ad észt. Az vagy van, vagy nincs.

Aki így gondolkodik, az egyszerűen buta. Ennyi.

2019. febr. 28. 18:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Attól függ mire gondolsz megalázás alatt. Én közel egy éve vagyok menyasszony, idén lesz az esküvőnk, és anno az első ruhapróbán feltettem egy képet a szalonról a “napomba”, hogy az ismerőseim lássák. Egy régi barátnő aki két évvel alattam járt még gimiben rámirt hogy gratulál és beszélgettünk. Kb egy-két hónapja ő is ugyanabból a szalonból posztolt egy képet, és ráirtam, hogy örömmel és szeretettel gratuláljak... aztán később derült ki, hogy ő még nem menyasszony csak másnak a koszorúslánya, így elkísérte a menyasszonyt és hogy ő csak reménykedik benne, hogy egyszer megkérik végre a kezét. Régóta kapcsolatban él. Aztán azóta meg úgy viselkedik mint aki meg van sértődve. Mégis honnan kellett volna tudom hogy ő nem menyasszony.

Nem állt szándékomban megsérteni.

2019. márc. 1. 20:02
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
"Kedves" kérdező, ne küldözgess privátokat :D Akkor sem kellesz a pasidnak eléggé, kész, pont.
2019. márc. 3. 16:14
 15/18 A kérdező kommentje:
Én nem írtam, de oké.
2019. márc. 3. 21:04
 16/18 A kérdező kommentje:
Ja, de, tényleg írtam egyet. :) Köszi, hogyha már ennyire semmibe nézel, még válaszra se méltatsz. Tényleg érdekelne.
2019. márc. 3. 21:37
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én tele vagyok házas ismerősökkel, valahogy egyikük sem alázott meg eme rendkívül fontos különbség miatt...

Nekem (és a páromnak) a házasság csak egy papír, nem oszt nem szoroz - aki kíváncsi volt a véleményemre, az tudja is -, nekik meg valami más, plusz, fontos dolog, amit átérezni nem tudok, de attól még felfogom. Nagyjából ennyi.

2019. márc. 4. 17:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom mire jò nekik de,èn is hallom nagyon sokat ami, nagyon is rosszul esik.Lehet ìgy akarnak fiftizni hogy ők férjnèl vannak mi meg nem... :/
2019. nov. 15. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!