Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hozzámenjek feleségül? SZinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzámenjek feleségül? SZinte mindenben öszeillünk, de nem vagyok szerelmes és régebben sem éreztem azt. Még mindig a volt barátomhoz kötődök, de neki nem kellettem. Ha igent mondok, szeretetben élhetem az életem, de szenvedély nélkül. Ez elég lesz?

Figyelt kérdés
A volt barátom néha ugyan keres, amikor félreérthetően viselkedik, de konkrétan soha nem mondott olyat, hogy újrakezdené. Majdnem 10 éve eltelt azóta, hogy együtt voltunk egy évig, ami első szerelem volt és neki azóta se tudok róla, hogy lett volna más (legalábbis komoly tuti nem). Volt, hogy több mint két évig nem bszéltünk, mégis mindig újra felbukkan és nem tudom érzelmileg elengedni. Nekem ő volt a tökéletes, neki úgy tűnik mégis csak tartalék vagyok. De végre találtam valakit aki szeret, éljek a lehetőséggel? Vagy, hiába a másik beteljesülhetetlen, ilyen érzésekkel hagyjam a házasságot?

2017. okt. 10. 15:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Nem, nem, nem és nem. Nem elég. Tapasztalat. Évek múlva jön majd, akibe viszont szerelmes leszel, és szörnyű lesz. Nem jó!
2017. okt. 10. 15:48
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Így szerintem ne házasodj. De ez csak az én véleményem :)
2017. okt. 10. 15:48
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj hozzá.

Így meg fogod találni, aki hozzád való.

2017. okt. 10. 15:50
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Az exet mindenképp iktasd ki. Zárd le, és ne beszélj vele többet. Nekem is volt egy ilyen állandóan felbukkanó majd eltűnő fantomember az életemben. Mindig jól felkavart, ahányszor előkerült. Koncentrálj a jelenlegi párodra. Közös az értékrendetek? Egyezik a jövőképetek? Szereted? Jó vele a szex? Szívesen érinted meg? Tudja, hogy Te nem vagy szerelmes? El tudtad mondani neki, hogy mèg mindig vonzódsz az exedhez?
2017. okt. 10. 15:57
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatba sem kéne kezdened mással, amíg egy harmadik emberhez kötődsz. Ez neked miért nem egyértelmű?
2017. okt. 10. 16:23
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hozzá kötődsz,hanem az exedhez,nem,nem lesz jó.Ha csak nem társfüggő vagy és neked minden mindegy,csak egyedül ne legyél.
2017. okt. 10. 16:29
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne! Ne tolj ki ennyire a jelenlegi pároddal, nem ezt érdemli. Előbb-utóbb úgyis be fog nálad kattanni, hogy csak azértis visszaszerzed a volt barátodat, és ez meg fogja mérgezni a házasságot. Sőt, talán a legjobb, ha elengeded, hogy találjon valakit, akivel tényleg kölcsönösen szeretik egymást.
2017. okt. 10. 16:45
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Össze se kéne jönnöd valaki olyannal, akivel nem klappol minden ÉS nem vagy belé szerelmes (amíg pedig nem ismerkedsz meg valaki ilyennel, addig meg maradj szépen egyedül), nemhogy házasodnod. Ez már most halálra van ítélve, csak időhűzás, ráadásul elég aljas dolog a pároddal szemben.

Nem csak szánalmas, hanem egyenesen undorító dolog a kapcsolatfüggőség, remélem tudod.

2017. okt. 10. 16:48
 9/22 A kérdező kommentje:
Nem voltam mindig "kapcsolatfüggő". Éveket vártam a volt kapcsolatom után, az exem kizárásával arra, hogy elmúljanak az érzéseim és majd az idő segít és találok olyat, akivel jobb lesz, de nem lett jobb semmi, ezért próbáltam meg utána a mostani barátommal, háth eddig rosz típust kerestem. Nemsokára 30 leszek és nem tudom, ha eddig nem találtam meg a nagy Őt, van-e még rá esély.
2017. okt. 10. 16:59
 10/22 anonim ***** válasza:
49%

Ne bántsátok a kérdezőt! Vannak ilyen típusok, akik ennyire kötődnek, lelkileg instabilak, "megragadnak" valakinél egy szinten, és nem tudják, hogy mit tegyenek. Ez talán valamiféle lelki/érzelmi visszamaradottság, és itt nem sértésnek szánom, hanem amolyan "betegség" megállapításnak.

Szerintem ezzel nem sok kezdenivaló van, ez olyan, mintha valakinek azt mondanád, hogy legyen magasabb. Nem lesz képes rá.

Én azt mondanám, hogy ugyan házasságot még ne vállalj, de kapcsolatot igen. Az sem lehetetlen, hogy jön majd a következő "tökéletes", akkor pedig sokkal több gond van, ha olyankor már házas leszel.

2017. okt. 10. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!