Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hozzá mennétek/mentetek, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzá mennétek/mentetek, vagy elvennétek feleségül valakit, akibe nem vagytok már szerelmesek? Illetve nem érzitek, hogy úgy odavan értetek?

Figyelt kérdés
Indokokra is kíváncsi vagyok,például van-e aki azért csinálna ilyet,mert fél,hogy nem talál mást/ szereti a másik családját,régóta együtt is vannak stb?

#eljegyzés #kapcsolat #kváncsiság
2019. febr. 25. 15:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
En elvettem felesegul 30 evesen eyg 43 eves not. Feltem, nem talalok mast. Meg is bantam. Nehez kiszallni a hazassagbol, de hamar latszik, hogy nem megy sehova a dolog. Egyedul jobb, mint egy olyan kapcsolatban, ahol nem vagysz testileg a masikra....
2019. febr. 25. 15:46
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Öhm, nem. Mégis mi értelme lenne?
2019. febr. 25. 15:50
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok kapcsolatfüggő, szóval nem.
2019. febr. 25. 15:53
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Sosem tennék ilyet, ha 40 éves koromban kopogtatna valaki az ajtómon, hogy elvenne feleségül akkor is inkább maradnék egyedül, ha nem érezném, hogy van értelme. Én amúgy sem vagyok az a fajta, aki úgy gondolja csak egy házaság teheti teljessé az ember életét. Persze örülök, ha valaki úgy érzi élete végéig velem akar lenni, de ha számomra nem működik akkor nem erőltetem, semmi értelme.
2019. febr. 25. 15:56
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Olyat el tudnék képzelni, hogy ugyan nem vagyunk halál szerelmesek, de nagyon szeretjük egymást, össze is illünk, és jól kijövünk = összeházasodnánk. Mert nagyon nem biztos, hogy a perzselő szerelemmel együtt kapom a kiegyensúlyozott kapcsolatot, hűséget, TARTÓS szeretetet, közös életstílust, stb.
2019. febr. 25. 15:56
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
5-össel egyetértek
2019. febr. 25. 15:59
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálam már nem aktuális, negyven feletti nő vagyok. Viszont nyáron ment férjhez az unokahúgom, és ott voltunk az esküvőn. 3 éve voltak együtt, 2 éve együtt is laktak, tehát már nem a rózsaszín ködben esküdtek. Ezzel együtt annyira szép volt az az elköteleződés, az a boldogság, amit láttam rajtuk.

Csak azért írtam le, mert voltam mostanában jó pár esküvőn, és máshol mindenhol azt láttam, hogy ara ragyog, ez oké. De a vőlegényen minden esetben látszott, hogy leginkább az az esküvő oka, hogy vagy nagy a nyomás a lány családja részéről, vagy nagy a nyomás mindkettőjük családja részéről. Vagy egyszerűen már régóta (értsd 7-8 éve) együtt vannak, hogy nézne már ki, ha nem lenne esküvő.

Én eddig egyedül ezen az egy esküvői párocskán láttam azt a szerelmet, a szemükben a tüzet, igen, a vőlegényében is. Szerintem valahogy így érdemes.

2019. febr. 25. 16:11
 8/17 anonim ***** válasza:
nem, semmi értelme
2019. febr. 25. 16:31
 9/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem, mert se igénytelen nem vagyok, se kapcsolatfüggő, hogy egy akármilyen jöttmenttel összeálljak érzelmek, vonzalom nélkül. Szerelemből házasodtunk össze. Az érzéseink azóta is csak erősödtek.
2019. febr. 25. 16:54
 10/17 anonim ***** válasza:
49%

Szerelemből házasodni?

Olyan, mint részegen, hajnal kettőkor felhívni a főnököd és elmondani neki a véleményed a cégről meg róla is.

Amikor elmúlik a rózsaszín köd, na akkor lehet/kell/szabad házasodni!

2019. febr. 25. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!