Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elvennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Üdv! 26 éves ffi vagyok, 8 éve vagyok együtt a párommal, tudom hogy ő életem nője, vele szeretném leélni az életem. Ő szeretne esküvőt, ezért fontolgatom hogy most karácsonykor megkérem a kezét. Viszont vannak kétségeim. Természetesen nem irányában, hanem úgy érzem hogy sokkal jobbat érdemel nálam. Nem vagyok egy sikeres ember, átlagkeresetem van, nem is tartom magam egy okos, művelt személyiségnek. Ellenben vele, ő tökéletes. Ezek mellett ódzkodom az eljegyzéstől mert még a szülői házban élünk,( bár ha minden jól megy 2018-ban betudunk költözni az én lakásomba). Illetve mivel nem vagyok egy pénzes ember, ezért jegygyűrűt is nagyon maximum 60-80.000 ft-ért tudnék venni. Félek hogy a rokonai, kollégái, barátnői gúnyolnák, lenéznék hogy ilyen olcsó gyűrűt kapott. Tudom nem kéne foglalkozni a környezettel, de sajnos mindig is kritikus emberek vettek körbe minket ( anyós, após, etc). Engem nagyon nem érdekel ez az egész házasság mizéria, viszont páromnak nagyon fontos, és szeretnék neki boldogságot okozni. Mi a véleményetek a leírtakról? Illetve karácsonykor eljegyezni valakit, nem túl snassz?

2017. dec. 21. 15:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye vagy?
2017. dec. 21. 15:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de én is valami olyasmit írnék legszívesebben, mint az első. Ahol nincs gond ott csinálni kell? Mert szerintem csak pont te fújod fel. Szerinted ránézésre ki mondja meg mennyi volt a gyűrű? És még mi, nők vagyunk felszínesek...
2017. dec. 21. 15:37
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
A kérdés első felére már válaszolt az első két válaszoló, de tényleg NAGYON snassz valakit karácsonykor eljegyezni, jobb lenne, ha keresnél egy eredetibb időpontot.
2017. dec. 21. 15:39
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

Először is NE karácsonykor kérd meg a párod kezét. Ez egy másik ünnep, először éljétek meg a karácsonyt...gondolj bele, hogy milyen lenne, hogyha karácsonykor ünneplitek az eljegyzési évfordulótokat is?

8 éve veled van, ergo neki te vagy a tökéletes férfi. :) jézusom jegygyűrű 60.000-ért?? Én egyáltalán nem azt nézném, hogy mennyibe kerül....ha meg ilyen pénzéhesek a barátai, kollégái..az már az ő bajuk. Sosem voltam oda a drága cuccokért. Szeméyl szerint kellemetlenül is érezném magam egy ilyen drága gyűrűvel. Nem az a lényeg, hanem hogy szereted és össze akarod kötni vele az életed. :) Csak ezt kérlek ne karácsonykor tedd.

2017. dec. 21. 15:41
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló megfogta a lényeget :-)

Tudod, nekem régen életem szerelme kezdte el ezt a "jobbat érdemelsz tőlem" dumát. Én tényleg vele terveztem volna az életemet, pedig csóró is volt, meg lúzer is, de igyekezett, gondoltam, együtt visszük valamire, mert szerettem. Aztán szóba került az eljegyzés, és jött ezzel a süket dumával...

Nekem először rosszul esett. Aztán berágtam. Hát ha ő így gondolja, akkor tényleg jobbat érdemelek. Elzavartam a francba. Pont így év vége felé volt...

Padlón voltam, de összeszedtem magam. Megismertem a mostani férjemet, akivel boldog vagyok. Az ex persze jött sírni, hogy ő nem úgy gondolta... meg feleségül akar venni. Sírt, hogy gyereket akar tőlem. Szánalmas volt, de nem bírt meghatni.

Na, ez jutott eszembe.

Te is ezt akarod? Inkább becsüld meg, és igyekezz jobbá tenni a kettőtök életét. Mással meg ne foglalkozz ki mit mond rólatok.

2017. dec. 21. 15:42
 6/17 A kérdező kommentje:
Talán azért alakult ki bennem ez a nézet, mert az ismerőseim nagy része 4x-5x annyit keres mint én, és napi szinten hallgatom hogy minden 2.-3. hónapban mennek wellnesezni 100-200.000-eket elszórva, milliós autókkal járva, míg én kuporgatok hogy lakhatóvá tegyem a kis lakásomat hogy betudjunk költözni. Köszönöm a válaszaitokat, a karácsonyt én is elég snassznak gondoltam, csak most jutottam el arra a szintre hogy akkor ideje megkérni.
2017. dec. 21. 15:48
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

újévre jobb lenne...

az anyagiakkal ne foglalkozz, egészség legyen a többi majd adódik

2017. dec. 21. 15:52
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha 8 éve veled van, akkor nem gondolod, hogy leszarja, mennyit keresel, meg mit dolgozol, hiszen SZERET?!

NEM kell drága gyűrűt venni, a valóban szerelmes nő a legegyszerűbb ezüst-vagy fehérarnynak is örül (sőt, fakarika), aki meg húzza a száját, noha tudja, hogy esetleg nincs rá kereted, azt ott ki kell dobni.

Rokonok-kollégák, barátnők véleményével mit törődsz?! Az Ő döntése a fontos, a többieket majd leállítja, hidd el. Egyébként nyilván nem várják el tőled, hogy aranyórát vegyél lánccal, ha nem telik neked rá. Más hülyék vménye miatt meg ne verd magad felelsegesen adósságba.

Más: karácsonykor RHADT snassz eljegyezni bárkit is, inkább válassz egy random napot, évfordulót, stb. De NE szülinapot :)

Sok sikert, 28n

2017. dec. 21. 15:53
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

De ha nekem elkezdenéd a "jobbat érdemelsz" - rinyát, bizony pillanatok alatt keresnék magamnak jobbat.

Tudod, milyen szánalmas, mikor valaki nyávog a SAJÁT kisebbrendűségi érzése miatt, holott a másiknak aztán fel sem tűnik a dolog - addig, míg nem kell azt hallgatnia.

NAGYON kiábrándító, én exemmel többek között a heti 2-3x-i nyavalygása miatt szakítottam. Borzalmas, puhapötsé vált miatta a szememben.

2017. dec. 21. 15:56
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ha ezt így előadnád, annyira kifogásszagúnak érezném, hogy már szinte fáj. Ez az "ő tökéletes", nem vagyok elég jó hozzá, "csak" ennyi pénzért, stb. Igaza van az elsőnek, hülye vagy? Mert ha komolyan gondolod ezeket, akkor bizony bajok vannak. Senki sem tökéletes, ha azt érzed, hogy "jobbat érdemel nálad", akkor menj pszichológushoz. Ha meg csak azért rinyálsz, hogy mindig legyen egy kifogás, hogy miért ne vedd el, az megintcsak no comment. Na de, ha csak túlzol, mert biztatásra vágysz: ezek nem valós problémák, csak a fejedben léteznek. Kérd meg, én sem vagyok a karácsonyi lánykérés híve, szerintem is baromi sablonos és unalmas, DE 8 év után szerintem már kb. mindegy is. Esetleg tényleg az újév jobb ötlet.
2017. dec. 21. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!