Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Üdv! 26 éves ffi vagyok, 8 éve vagyok együtt a párommal, tudom hogy ő életem nője, vele szeretném leélni az életem. Ő szeretne esküvőt, ezért fontolgatom hogy most karácsonykor megkérem a kezét. Viszont vannak kétségeim. Természetesen nem irányában, hanem úgy érzem hogy sokkal jobbat érdemel nálam. Nem vagyok egy sikeres ember, átlagkeresetem van, nem is tartom magam egy okos, művelt személyiségnek. Ellenben vele, ő tökéletes. Ezek mellett ódzkodom az eljegyzéstől mert még a szülői házban élünk,( bár ha minden jól megy 2018-ban betudunk költözni az én lakásomba). Illetve mivel nem vagyok egy pénzes ember, ezért jegygyűrűt is nagyon maximum 60-80.000 ft-ért tudnék venni. Félek hogy a rokonai, kollégái, barátnői gúnyolnák, lenéznék hogy ilyen olcsó gyűrűt kapott. Tudom nem kéne foglalkozni a környezettel, de sajnos mindig is kritikus emberek vettek körbe minket ( anyós, após, etc). Engem nagyon nem érdekel ez az egész házasság mizéria, viszont páromnak nagyon fontos, és szeretnék neki boldogságot okozni. Mi a véleményetek a leírtakról? Illetve karácsonykor eljegyezni valakit, nem túl snassz?
Karácsonykor akarod ünnepelni a karácsonyt és eljegyzést is? Hmm, ne. Legyen ennek külön alkalma.
Mellesleg ha valaha szakítanátok, örökre magadban akarod hordozni a dolgot,hogy a volt szeerelmednek pont ezen a napon kérted meg a kezét. Az lenne ám a boldog karácsony..
2017. dec. 21. 17:12
12/17 anonim válasza:
Karácsonykor ne jegyezd el! A másik, tudja mennyi pénzed van és Veled van, akkor meg mit számít más. Amúgy 26 évesen mennyit akarsz keresni? Az a mostani 20 évesek felfogása, annyit akarnak keresni, mint más 40 évesen, feljebb lépkedve, x iskolai, szakmai képzésen túl munka mellett, több cégnél, több szakmai tapasztalattal. Tegyél azért, hogy pár év múlva többet keress, de sült galambot ne várd.
2017. dec. 21. 17:41
13/17 anonim válasza:
amúgy ha össze akartok cuccolni, miért nem közösen költötök a kecóra?
akkor az msot csak a tied lesz? neki ott semmi tulajdona?
ti beszélgettek a jövőről egyáltalán?
2017. dec. 22. 10:40
14/17 anonim válasza:
Nanà hogy kèrd meg a kezét. Minek lenne veled ha nem te vagy szàmàra az igazi? Legyen már egy kis ömbizalmad. Az èn gyűrűm pl 30 e volt ès cirkónia. Nem is szeretnèk ettől dràgàbbat. Nem tudom ti milyen körökben mozogtok, de az én ismeretsègi körömben egyàltalàn nem olyan àltalànos a gyémàntköves gyűrű és (sajnos) a többszàzezres fizetès sem. Mi egyelőre albèrletben èlünk a pàrommal. 1-2 èv múlva szeretnènk lakàst venni. (Hitelre termèszeten).
2017. dec. 22. 11:01
15/17 anonim válasza:
Nekem a karácsonyi lánykérés olyan mintha azt mondanád: "nem volt ötletem ajándékra, itt egy gyűrű". Szerintem ne kösd alkalomhoz, kérd meg olyankor amikor nem számít rá. A gyűrű árán pedig kár rugózni. Egy tízezer forintos bizsuval kértem meg a feleségem kezét és azóta is boldogok vagyunk, a karikagyűrűink sem kerültek összesen tízezer forintba. Akinek ez számít azt kár feleségül venni.
2017. dec. 22. 12:39
16/17 anonim válasza:
Először is 8 évet valakivel együtt lenni úgy hogy ő nem tartana téged a legmegfelelőbb személynek mint Pár.. hát nem hiszem..
A másik 8 éve vagy vele és a te lakasodba költöznétek? - nem is közösen spórolt pénzből vett lakásba?
2017. dec. 22. 13:03
17/17 anonim válasza:
"Na srácok eljegyzési gyűrű megvan már?
Be van már csomagolva? Ott van a fa alatt? Fejben már eltervezted az egészet? Nagy doboz, abban egy kisebb, abban még kisebb?
Vagy ott lesz a fán és meg kell keresnie? Tudod most nem számít rá nagy lesz a meglepetés ugye? Ugye?
Különleges lesz ez az egész és egyedi. Pont olyan mint a kapcsolatotok. Különleges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!