Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvennétek olyan srácot, aki már volt börtönben?
Figyelt kérdés
Mert sok negatív kritika ér emiatt,de én pont erre készülök. Nem érzem magam rettegésben mellette,mert csak sikkasztás miatt ült,de azt is megígérte,hogy többet nem fordul elő.Nektek mi a véleményetek?
29/F
2012. okt. 26. 13:20
2/21 anonim válasza:
Hogy akarsz elvenni egy srácot?
3/21 anonim válasza:
a 29F arra vonatkozik, akivel összekötnéd az életed, nem? valamit elírtál
4/21 A kérdező kommentje:
melegek vagyunk igen.
2012. okt. 26. 13:28
5/21 anonim válasza:
Hát, én nem venném el. Ki tudja mikor keveredik megint rossz és csalfa ügyekbe.
6/21 anonim válasza:
az elég érdekes, én úgy tudtam az azonos nemű házasság nem engedélyezett itthon
7/21 A kérdező kommentje:
kiszeretnénk költözni Hollandiába.
2012. okt. 26. 13:33
8/21 anonim válasza:
Még most sem pontos a kérdésed. A mai családjogi törvények szerint csak férfi és nő között jöhet létre házasság. tehát nálatok együttélésről van szó.
A kérdésedre a válaszom pedig az, hogy a döntés a te kezedben van. Én pl ismerek olyan párt ahol a nő lopásért, garázdaságért börtönt megjárt a férfi akivel együtt él büntetlen előéletű és nagyon jól kijönnek egymással. Sőt! Úgy látszik a nő tanult az esetből és azóta tisztességesen él.
9/21 anonim válasza:
Ha megbízol benne és szereted, menj hozzá! A sikkasztás még mindig jobb, mint az agresszív viselkedésre való hajlam.
10/21 anonim válasza:
persze. Mármint ha tényleg meg vagy róla győződve, hogy többet nem csinál ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!