Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvennétek olyan srácot, aki már volt börtönben?
Mert sok negatív kritika ér emiatt,de én pont erre készülök. Nem érzem magam rettegésben mellette,mert csak sikkasztás miatt ült,de azt is megígérte,hogy többet nem fordul elő.Nektek mi a véleményetek?
29/F
A külföldi házasságkötéshez itthonról engedélyt kell vinni, de mivel itthon nincs azonos nemű házasság, nem tudom azt hogy adnák meg?
Szóval lehet, hogy előbb holland állampolgárrá kéne válnotok nem? Az meg pár év, úgyhogy ráérsz kitalálni.
Hát,ha nem erőszakos és látod rajta,hogy többet nem sikkasztana,akkor persze.. de valami jó állásotok legyen,mert még lehet újra megcsinálja,ha rosszul megy.. de,ha látod rajta a megbánást,akkor persze :))
Ha kapnál itt ilyen osztást,mert melegek vagytok,akkor azt sz@rd le!
Hát, nem tudom. Én még várnék a házassággal. Szerintem ismerd meg jobban, hogy tényleg megváltozott-e, stb. Tudom, hogy mindenkinek meg kell adni az esélyt, de azért kicsit előítéletes vagyok a börtönviselt emberekkel kapcsolatban.
Ha össze akarjátok kötni az életeteket, akkor én az élettársi kapcsolatot javasolnám, úgy tudom, ez itthon is engedélyezett. Aztán, ha ez működik, még mindig kimehettek Hollandiába.
Ha nagyon szeretem, akkor igen.
De azért bennem lenne, hogy nehogy újra belekeveredjen valamibe.
De amúgy mindenkinek jár egy új esély.
Ha szereted őt, a múltjával együtt szereted. Mindenki kerülhet rossz társaságba és mindenki hibázhat, tévedhet.
Mi a garancia arra, hogy egy büntetlen előéletű férj nem fog törvényellenest csinálni? Semmi.
Szeresd, bízz benne és ha ez így lesz, te leszel az első, aki látni fogja ha bajba kerül.
Sok boldogságot kívánok nektek.
Ha szereted elfogadod a hibáit és megbízol benne.
Ha én szeretek valakit nem érdekel mit csinált én attól még szeretem,szval sztem vedd el.
Én sok boldogságot kívánok nektek,ha összekötitek az életeteket!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!