Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elvennétek olyan srácot, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvennétek olyan srácot, aki már volt börtönben?

Figyelt kérdés

Mert sok negatív kritika ér emiatt,de én pont erre készülök. Nem érzem magam rettegésben mellette,mert csak sikkasztás miatt ült,de azt is megígérte,hogy többet nem fordul elő.Nektek mi a véleményetek?

29/F

2012. okt. 26. 13:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%
Az ítéletét megkapta, leülte, innentől senkinek sincsen joga meg és elitélni. Egyébként is "csak" sikkasztásról van szó. MOndjuk egy ex- nemi erőszaktevővel vagy pedofillal tuti nem állnék össze. Amúgy nem zavarna ha börtönviselt, ha látom megbánta azt az időszakot és normálisan éli az életét.
2012. okt. 26. 13:56
 12/21 anonim ***** válasza:
85%

A külföldi házasságkötéshez itthonról engedélyt kell vinni, de mivel itthon nincs azonos nemű házasság, nem tudom azt hogy adnák meg?

Szóval lehet, hogy előbb holland állampolgárrá kéne válnotok nem? Az meg pár év, úgyhogy ráérsz kitalálni.

2012. okt. 26. 13:59
 13/21 anonim ***** válasza:
67%

Hát,ha nem erőszakos és látod rajta,hogy többet nem sikkasztana,akkor persze.. de valami jó állásotok legyen,mert még lehet újra megcsinálja,ha rosszul megy.. de,ha látod rajta a megbánást,akkor persze :))

Ha kapnál itt ilyen osztást,mert melegek vagytok,akkor azt sz@rd le!

2012. okt. 26. 14:13
 14/21 anonim ***** válasza:
88%

Hát, nem tudom. Én még várnék a házassággal. Szerintem ismerd meg jobban, hogy tényleg megváltozott-e, stb. Tudom, hogy mindenkinek meg kell adni az esélyt, de azért kicsit előítéletes vagyok a börtönviselt emberekkel kapcsolatban.

Ha össze akarjátok kötni az életeteket, akkor én az élettársi kapcsolatot javasolnám, úgy tudom, ez itthon is engedélyezett. Aztán, ha ez működik, még mindig kimehettek Hollandiába.

2012. okt. 26. 17:15
 15/21 Pub ***** válasza:
82%
nehez kerdes, de te ismered annyira h el tudd donteni. csak akkor ha 100% al megbizol benne.regota vagytok egyutt? Sok sikert a Holland elethez, es ha hozzamesz akkor az eskuvoszervezeshez
2012. okt. 26. 17:26
 16/21 anonim ***** válasza:

Ha nagyon szeretem, akkor igen.

De azért bennem lenne, hogy nehogy újra belekeveredjen valamibe.

De amúgy mindenkinek jár egy új esély.

2012. okt. 26. 23:54
 17/21 anonim ***** válasza:
Ez csak sikkasztás, nem komoly bűncselekmény. Engem az se zavarna, ha továbbra is sikkasztana, illetve annyiban zavarna csak, hogy ha lebukik, félnék, hogy az én cuccomat is lefoglalják...
2012. okt. 27. 15:29
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted őt, a múltjával együtt szereted. Mindenki kerülhet rossz társaságba és mindenki hibázhat, tévedhet.

Mi a garancia arra, hogy egy büntetlen előéletű férj nem fog törvényellenest csinálni? Semmi.

Szeresd, bízz benne és ha ez így lesz, te leszel az első, aki látni fogja ha bajba kerül.

Sok boldogságot kívánok nektek.

2012. okt. 30. 13:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha szereted elfogadod a hibáit és megbízol benne.

Ha én szeretek valakit nem érdekel mit csinált én attól még szeretem,szval sztem vedd el.

Én sok boldogságot kívánok nektek,ha összekötitek az életeteket!!! :)))

2012. nov. 1. 22:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem tudnék bízni valakiben, aki bűncselekményt követett el. Hiába a szeretet/szerelem/szenvedély, ha nincs bizalom.
2012. nov. 8. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!