Miért kell börtönben élnem itthon? Joguk van ehhez?
Apa és a bátyám megkeseríti az életemet, a bátyám apa jóváhagyásával folyamatosan a sarkamban van.
Miattuk nem tudok társasági életet élni a való életben, csak itt az interneten.
Sokszor sírok amikor arra gondolok, hogy a barátaim milyen jót bulizhatnak, én meg nem mert nem engednek el.
A bátyám beleszól az öltözködésembe is, nem viselhetek magassarkút, nyilvános megaláz pl: a múltkor hazarángatott egy szórakozóhelyről.
Folyamatosan ellenőrzi ,hogy nem lógok-e a suliból, pedig nagyon jó tanuló vagyok.
Moziba is úgy mentem a múltkor ,hogy a bátyámmal és a barátnőjével mentem.
Szeretnék élni, mint a többi fiatal egy kicsit bulizni és lazulni néha.
17/L
Igen én akartam, már elegem van az egészből.
Szerintem oka van! Hogy ennyire nem bíznak meg benned.
És pedig az,amit nem mondtál el.
Rendes lány vagyok, nem dohányzom, nem iszom.
Nem adtam rá okot ,hogy nem bízzanak bennem.
*
ne
Édesanyáddal mi van? Meghalt? Apáddal élsz?Esetleg ő némán bólogat,netán tekergeti a fejét,szóval asszisztál apád és a bátyád ellened folytatott akcióihoz?
Kérdés továbbá: amikor betöltöd majd a 18-at(arról nem írtál,hogy az mikor lesz: talán jövőre? vagy esetleg még az idén),szóval,amikor betöltöd majd a 18-at,nincs semmi reményed se arra,hogy addigra esetleg félretegyél egy kis pénzt és valahogy elmenj mondjuk albérletbe,vagy esetleg akár valami ismerőshöz mondjuk akárcsak a rezsiköltség vagy annak felének befizetése ellenében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!