Nem bírom tovább, nem bírok tovább itthon lenni, mit csináljak?
Kedves első..Azért megnézném,hogy te hogy reagálnál ha a nap 8-10 órájában egy 4 éves neveletlen,idegesítő kölyök folyamatosan rondákat beszél,és 5 perc nyugalmat nem ad neked..
Kedves kérdező.Vedd fel az öcséd viselkedését,majd ad le a szüleidnek,hogy lássák milyen a fiúk..
Elég szomorú az,hogy mert megszületett a kicsi a nagy már útban van,hiszen a kérdező is az ó gyerekük..
4.
Már próbáltam azt amit mondasz, de csak még jobban én lettem a hülye, aki nem tud viselkedni.
Elvégzed a sulit, elmész dolgozni. Ha annyira borzasztó a helyzet lelépsz. Engem vertek 18 éves koromig. A suli után elköltöztem abba a városba ahol a barátom lakott, de nem hozzájuk, hanem albérletbe. Aztán később közös lakás (a nulláról)...stb.
A tesódat meg majd megnevelik a szüleid. Ha meg nem sikerül nekik, azzal maguknak okozzák a legnagyobb bajt. Te majd csináld jobban, ha lesz sajátod...:)
nemtudom, tehetetlen vagyok, de olyan nehéz velük, főleg az öcsémmel együtt élni.
dehát, egyenlőre nincs megoldás :\ 18 éves koromig biztos nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!