Elkezdtem itthon kondizni de. (lent tovább)?
Figyelt kérdés
Helló elkezdtem egy 1 hete itthon kondizni mert sok gép és sulyok vannak itthon azért kezdtem el mert duci vagyok 17 éves 85kg de nem tudom érdemes-e valamilyen tápanyag kiegészítőket szedni vagy nem?? Miből mennyit kéne csinálnom pl hasprés,fekvő sulyokkal mennyit mit??Mert ha nem is tudok fogyni akkor izmosodni. létszíves segítsetek.2011. jún. 17. 16:48
1/3 anonim válasza:
Kezdőknek felesleges a tápkieg de ezt neked kell eldöntened. Miből mennyi hány méter? Tessék elolvasni ezt: [link]
2/3 anonim válasza:
Szia!
Ha fogyni szeretnél akkor a súlyzos edzés nem igazán megfelelő, hosszu futásokkal biciklizésekkel és egyébb hosszantartó ciklikus mozgásokkal jobban jársz ha még is maradsz a súlyzos edzésnél akkor magas ismétlés szám minimális pihenő.
3/3 anonim válasza:
mark86
az se mindegy hány centi vagy!
szerintem inkább tömegelj 4gramm ch-val és 2 gramm fehérjével.
heti 3 átmozgató súlyzós edzés,és ha kezdő valaki ha nem,edzés után kell a turmix...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!