Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elkezdtem kondizni! De elég...

Elkezdtem kondizni! De elég nagy hasam van! Most elég ha betartom az étrendet és kondizok, vagy fussak is, hogy le bírjam adni a hasam?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 23:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Én diétáztam már le úgy is, hogy egy percet sem kardióztam.

De szerintem fuss mert jót tesz a szívednek, meg állóképességet is ad.

2011. máj. 9. 23:56
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem meg cardio nélkül nem fog lemenni!

Nekem is a hasamon van egy kis felesleg és azt hiszem kevés a torna több kell...Be kell vetni mindent hogy égjen a zsír minél változatosabb annál jobb:)

2011. máj. 10. 00:40
 3/9 anonim ***** válasza:
illene, legalább heti 3x
2011. máj. 10. 10:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem cardio, max kardio. Am inkább aerob edzés legyen, kombinálva súlyzós edzéssel. De mindennek a kaja az alapja, ha az sz@r, akkor minden sz@r.
2011. máj. 10. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Cardio

[link]

2011. máj. 10. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Súlyzós edzés előtt 30-40 perc aerob. Súlyzós edzés után 10-20 perc levezető futás. Szerintem ez elég.
2011. máj. 10. 12:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Súlyzós edzés előtt ne aerobozz, edzés után nyomj egy fehérje turmixot, kis pihi és utána nyomjad. De legjobb lenne súlyzós edzés pihenőnapjain.
2011. máj. 10. 14:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Kérdés 2011-05-04 18:42:24

Tiszteletem! Azt szeretném kérdezni, hogy a súlyzós edzés utáni laza cardió edzés nem üti egymást?

csabe

Válasz 2011-05-04 19:28:53

dehogynem, mint linda, ijáááiii! (ja és nem vagyok egy nagymagyar, de a k.rva KARDIO edzést tanuljátok már meg k-val írni, nem ba.meg c-vel és hosszú ó-val, mert ettől behányok!)

bunny

2011. máj. 10. 18:59
 9/9 anonim ***** válasza:

mintha nem lenne teljesen mind1 hogy van írva neked sem ártana mozogni hogy ne legyél ilyen feszült hehhe

cardiooo

2011. máj. 10. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!