Ha így kondizok az jó?
16 éves vagyok
Barátommal úgy szoktuk hogy hétfő szerda péntek és minden nap kar illetve mell izmokra toljuk, emelett fehérjeport szedünk. Ez így hatásos? (otthon a láb)
nem,totál szar ha röviden jellemzem
jó olvasást: [link]
ezen az oldalon találtok étrendet is meg kezdő edzéstervet is.
16 éves diszkóban, minden hétvégén seggrészegen vonagló gyökereknek tökéletes.... Aki valamit is el akar érni testépítés címszó alatt annak meg nem.
Az előttem linkelt cikkel kezdd, a fehérjeport meg nem szeded, hanem iszod, de te ezzel a hozzáállással még azzal is jobban járnál, ha kibsznád a disznóknak...
Ja, ezaz, nem értem mi bajuk ezzel egyeseknek. irigykednek, chhhhh... nem szép dolog.
Nyomjad csak!!!! :)
szerintem elég rendesen leírtam, hogy mit csinálok, nem tudom mi a ****t kell beszólni, elvileg itt kérdéseket lehet feltenni, és nem azért teszem fel hogy beszóljatok hogy ilyen hülye vagy meg olyan hülye vagy, el lehet mondani normális hangnemben is
tehát nem jó ezt akartátok páran kifejezni (van akinek nem sikerült), viszont ha heti 1 edzés megy az izmokra, akkor ahogy én látom kevesebbet lehet elérni mint ha minden másnap tolnánk rá, ez így helyes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!