Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, voltatok már szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, voltatok már szerelmesek férfi kollégába? Mi lett belőle?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok!

2019. febr. 2. 16:06
 1/9 anonim ***** válasza:
64%

Igen.

Kiderült, hogy nem százas, igy felmondtam.

30N

2019. febr. 2. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Most is az vagyok.

Nem lesz semmi, mert nős.

Úgyhogy marad a szenvedés és a felejtés

2019. febr. 2. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Igen.Neki kapcsolata volt,de sokat flörtöltünk,aztán egy bulin megcsókolt,majd lefeküdtünk egymással. 1 évig voltam a szeretője,állítása szerint ő is belémesett, de nem tudta elhagyni a lányt. Így én mondtam azt hogy vége.

Ennek 3 éve...azóta is együtt dolgozunk , a kollégám, ők együtt vannak még mindig a lánnyal, nekem is van párom. De sose leszünk közömbösek egymásnak...

28/N

2019. febr. 2. 16:46
 4/9 Noblesse Oblige ***** válasza:
49%

Igen. Semmi nem volt vele. Megijedtem a "szerelemtől", mert egy olyan férfivel voltam és vagyok is párkapcsolatba, aki semmit nem vétett a kapcsolatunk ellen. Minden teljesen jó volt köztünk. Nem hanyagolt el, nem bántott... érthetetlen. A férfi kolléga sosem tudta meg milyen érzéseket gerjesztett bennem.

Én pedig elmondtam a páromnak, hogy gáz van, de minden vonzalom ellenére őt akarom társamnak továbbra is (egy nagy barom lettem volna őt elhagyni). Így aztán együtt kitaláltuk, hogyan tereljük vissza a mederbe a dolgokat.

Sikerült.

2019. febr. 2. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:
# 4 gratulálok a papucshoz
2019. febr. 2. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Azt nem mondhatnám, hogy szerelmes voltam, de tetszett, szimpi volt a kolléga.Bár fiatalabb volt kicsit nálam és nős.Én viszont szabad és ha akart volna valamit ,nem mondtam volna nemet.Elvégre nincs senkim, azt teszek, amit akarok.

De elkerültem onnan.Hülye kollégám meg elárulta neki... :D

2019. febr. 2. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Azóta ő a férjem és a kislányom apukája. Még mindig együtt dolgozunk. :)
2019. febr. 2. 23:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen. 22N, de végül nem lett komolyabb belőle.

Kérdező, mi a te történeted?

2019. febr. 3. 16:07
 9/9 anonim válasza:
Mi lett végül?
2019. febr. 21. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!