Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy 40es ferfi akivel szerelmesek lettunk egymasba De
20 ev a korkulonbseg es csaladja van Miert kellett
talalkoznink? Oka volt? Ha nem lehetunk egyutt? Mert
csaladja van szb Vagy ot szanta nekem az elet?
Majd kiderül, de így elsőre nem tűnik jó csillagállásnak...abban sem vagyok biztos, hogy a férfi szerelmes, csak jól jön neki egy fiatal, dögös csaj, mert otthon nem stimmel valami, ne hagyd magad kihasználni!
2017. ápr. 26. 08:34
2/9 anonim válasza:
20 évesen hiszel a mesékben az igaz szerelemről?
Fiatal vagy, biztos levett a lábadról, de nem kellessz neki...
Általában nem elég kemény a f..k, hogy a kedves feleséget otthagyják, általában a feleség rugja ki őket, ha kitudódik, ennek következtében alkoholisták lesznek, mellesleg a szüleid is nagyot nézhetnek majd, ha egy velük egyidős pasival állítassz be...
Keress magadnak valót, ha csak nem Brad Pitt vagy Luke Evans az...
24/n
2017. ápr. 26. 08:35
Szánalmas vagy... de majd, pofára esel :D
2017. ápr. 26. 08:36
semmiképpen se csináj vele semmit, mert kialakul egy kölcsönös vonzalom ! A végén még szerelmesek lesztek egymástban ! Undoritó ! :D
2017. ápr. 26. 08:38
Ilyen formában elitélendő ez a kapcsolat. Tojni bele a korkülönbségbe, bár nem megszokott, itt a nagyobbik baj, hogy segitesz tönkretenni egy családot (nem azt mondom hogy egyedüli hibás lennél, de segítesz benne) Az egészen más lenne ha a férfi válófélben van az asszonnyal, mert ez előfordulhat, viszont ha már gyerek is van akkor ő neki legkevésbé kellene éreztettni ezt a helyzetet. Szóval mielőtt még jobban elfajulnak a dolgok igazán megérdemelné a feleség hogy a férje megbeszélje vele a dolgokat de ugy hogy a gyerek ebből ne érezzen semmit (ugyan ugy foglalkozzon vele az apja mint régen) De amennyiben adott már ez a helyzet, minden tisztázva is van és komoly a ti szerelmetek akkor miért ne, de csak ovatosan, sok ilyen idős férfi a bűszkeségét akarja nővelni (hogy még nem égett ki) egy fiatal csajjal. 26/f
2017. ápr. 26. 08:43
Huhh, azért 20 év az már nagyon sok. Persze nem tudom én, hogyan fogok 40-es pasiként viszonyulni, ha egy 20-as lánynál esélyem lenne.
Szerintem komolyan ne tervezz vele. Egy férfinak is sokat számít a "családi tűzhely". Nem valószínű, hogy veled újra akar majd kezdeni mindent. Lehet egy kapuzárási pánik is a részéről. Az más kérdés, hogy ezzel el fog-e otthon számolni.
2017. ápr. 26. 08:46
Szia 5ös, csak azt akarom megkérdezni, milyen mikor kiég egy pasi, nagyon kormos lesz, vagy hogyan ? Mennyi ideig birják kiégés nélkül.
2017. ápr. 26. 09:55
Kérdezö! Honnan veszed ,hogy szerelmes ?!! Ha az lenne már rég elhagyta volna a családját és veled lenne!! Na ugye ,hogy nem szerelmes!! Csak hülyít....
2017. ápr. 26. 15:19
Aha ,azt mondta elvenne,csak sok a korkülönbség,jaj ennyire naí és ostoba ,hogy lehetsz??! Előbb el kéne válnia,mert bigámista lenne. Istenem kész vicces cagy kérdező
2017. ápr. 26. 16:52
Kapcsolódó kérdések: