Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak ha szerelmesek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak ha szerelmesek, akkor is lehetnek ilyen feledékenyek?

Figyelt kérdés

Van egy férfi barátom, akiről néha az az érzésem, hogy szerelmes belém (sajnos). Viszont például múltkor megbeszéltem vele egy találkozót, és elfeledkezett róla. Ha ilyesmit elfelejt, akkor valószínűleg nincs is igazán belém zúgva, ugye? Vagy a férfiaknál normális az ilyen feledékenység? Vagy lehet, hogy csak hazudott, hogy azt éreztesse velem, hogy nem is vagyok neki olyan fontos?

Csak mert én nőként, ha szerelmes vagyok, akkor ilyesmit biztos nem felejtenék el, mint egy találkozó.

2017. ápr. 21. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem tudunk általánosítani, hogy ha szerelmes nem felejt, ha nem szerelmes felejt.

Én négy éve vagyok együtt a párommal és mondhatni elég fiatalon jöttünk össze. (Na nem úgy mint a mai tinik a forevörláv-val 12 évesen). Általában hazakísért, szinte minden nap találkoztunk. Volt olyan még a kapcsolat elején, hogy megkértem, hogy jöjjön már értem amikor végzett az egyetemi órákkal, hogy este sötétben ne menjek haza egyedül és elfelejtett értem jönni. Pedig akkor még ez a rózsaszínködös kezdeti nagy szerelem volt. (Hála Istennek ezt az érzést a mai napig vissza tudjuk hozni, de már más tartalommal). Kedves Kérdező, a legjobb szerintem, ha beszélsz bele egyszerűen. Azt mondod „férfi”, tehát gondolom nem 16-18 éves, ami nálam azt jelenti, hogy éretten le lehet vele ülni megbeszélni komoly dolgokat. Ha gondolod írhatsz privátot.

2017. ápr. 21. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem akármilyen művészlélek is valaki, ilyesmit nem felejt el.

Ha csak nem volt nagyon részeg, amikor megbeszéltétek... bár ahhoz már tényleg nagyon sokat kell inni.

Nekem valami sántít ebben a sztoriban.

2017. ápr. 21. 21:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a válaszokat!

Valóban egy idősebb férfiról van szó (39 éves), nagyon szeretem, de egyáltalán nem úgy. És örülnék, ha ő sem nyomulna rám, mert van felesége és két gyereke... (én meg 17 évvel fiatalabb vagyok nála).

Nem merek rákérdezni a dologra nála ilyen direkt módon, ezért csak jelekből próbálok olvasni...

Néha furcsa megjegyzéseket tesz, ált. nagyon figyelmes és kedves velem, de néha meg hűvös és elutasító.

2017. ápr. 21. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod, hogy nyomuljon rád, minek beszélsz meg vele találkozót?!

Szerintem inkább akarod is, meg nem is... És inkább az bosszant, hogy nem jött el, és lehet nem is szerelmes...

2017. ápr. 26. 23:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Ezt most nem nagyon értem :D Ha ismernéd őt, hidd el te sem örülnél, ha pont neki jönnél be. Ezért is tettem fel a kérdést.

A talit meg muszáj volt letudnunk korábbi anyagi ügyek miatt.

2017. ápr. 27. 17:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek a privátban írt válaszokat is!
2017. ápr. 27. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!