Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hozzá mennétek/mentetek, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzá mennétek/mentetek, vagy elvennétek feleségül valakit, akibe nem vagytok már szerelmesek? Illetve nem érzitek, hogy úgy odavan értetek?

Figyelt kérdés
Indokokra is kíváncsi vagyok,például van-e aki azért csinálna ilyet,mert fél,hogy nem talál mást/ szereti a másik családját,régóta együtt is vannak stb?

#eljegyzés #kapcsolat #kváncsiság
2019. febr. 25. 15:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10-es jót nevettem így kaja közbe majdnem félrement a töltött paprika
2019. febr. 25. 17:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A parom hideg tipus, tehat nem mondhato h aaaannyira odavan ertem, nem latom rajta h rajong ertem, pontosan tudom h ilyen neveltetest kapott, o nem tudja igy kifejezni magat, ellenben rengeteg figyelmesseget, tamogatast, biztatast es targyi ajandekokat kapok, minden nap elmondja h szeret es nem 1-2eve vagyunk egyutt.Szoval szerelem, mély szeretet elkotelezodes es egymasra figyeles, tudatos toltekezes a kapcsolatban van, csillogo szemek nincsenek. Hulye lennek nem hozZamenni:) volt aki folyton ram volt cuppanva, majd 3ev mulva mas nore cuppant ra. Szemernyi ketsegem nincs afelol h a jelenlegi kapcsolatom tartalmasabb es mukodokepesebb. Es egyaltalan nem felek h nem talalnek mast.Egyszeruen nekem ez az apro defekt a belefer kategoria. Es meg mindig remenykedem h at eskuvon azert elerem a paras szemeket nala:)
2019. febr. 25. 18:08
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
Eleve ha azt látom hogy a másik nincs oda értem,abból kapcsolat se lesz hosszú távon.Közel a 40-hez nem akarok férjhez menni,és soha nem is voltam házas.Rosszul sült el az utolsó 2kapcsolatom,tehát még azt is erőteljesen meggondolom a jövőben,kell-e nekem párkapcsolat.
2019. febr. 25. 19:43
 14/17 anonim ***** válasza:
49%

Idővel a lángoló szerelem mély szeretetté szelídül. De ez a normális, ez önmagában nem akadály.

attól függ, hogy "kihűlt-e" a kapcsolat, tehát hogy igazából már nem fontos annyira a másik, és ha tényleg őszintén megnézitek: el tudjátok képzelni az életet a másik nélkül is.

Vagy: lehet, hogy már nem nincs "rózsaszín köd" érzés, mint mikor összejöttetek, és szembesültetek egymás hibáival, viszont tudjátok, hogy mindig is ilyen párt kerestetek magatok mellé.

2019. febr. 25. 21:25
 15/17 peca1000 ***** válasza:
100%

Aki lila ködös szerelemből házasodik, főleg, ha fiatal, az nagyon hamar elválik.

Itt vagyok rà élő példakènt. :)

Az 1. házasságom is így végződött.

Bezzeg a mostani!

Nagy nehezen kizsarolta, hogy vegyem el. :)

Ennek már 6 éve :)

2019. febr. 25. 23:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ kinek mi a szerelem. Szerintem a lila köd marhàra nem az.:) Mi 9 éve vagyunk együtt, szerelemből hàzasodtunk még 1,5 év kapcsolat utàn. Az igazi mély szerelem nem vész a feledés homàlyàba. Nàlunk az évekkel csak erősödött. Nekünk ez a szerelem. Sokan összekeverik a fellàngolàssal. Vagy mi ketten vagyunk rosszul összerakva, nem tudom.:)

Szeretetet anyukàm irànt érzek vagy a tesóm irànt, de még a kutyusaimat is szeretem. A hàzastàrsammal egymàs irànt szerelmet érzünk. Ennyi.

Biztos ez is olyan, hogy embere vàlogatja, van aki a lila ködöt tartja szerelemnek, van aki meg azt ami nem ennyire felszínes érzelem.

2019. febr. 26. 02:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Sok módja van annak, hogy kimutassa valaki a rajongását, szerelmét, nem csak a lila ködös verzió, sőt, azokból vannak a legnagyobb pofára esések. Lehet ezt látni, érezni.
2019. febr. 26. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!