Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzá mennétek/mentetek, vagy elvennétek feleségül valakit, akibe nem vagytok már szerelmesek? Illetve nem érzitek, hogy úgy odavan értetek?
Idővel a lángoló szerelem mély szeretetté szelídül. De ez a normális, ez önmagában nem akadály.
attól függ, hogy "kihűlt-e" a kapcsolat, tehát hogy igazából már nem fontos annyira a másik, és ha tényleg őszintén megnézitek: el tudjátok képzelni az életet a másik nélkül is.
Vagy: lehet, hogy már nem nincs "rózsaszín köd" érzés, mint mikor összejöttetek, és szembesültetek egymás hibáival, viszont tudjátok, hogy mindig is ilyen párt kerestetek magatok mellé.
Aki lila ködös szerelemből házasodik, főleg, ha fiatal, az nagyon hamar elválik.
Itt vagyok rà élő példakènt. :)
Az 1. házasságom is így végződött.
Bezzeg a mostani!
Nagy nehezen kizsarolta, hogy vegyem el. :)
Ennek már 6 éve :)
Attól függ kinek mi a szerelem. Szerintem a lila köd marhàra nem az.:) Mi 9 éve vagyunk együtt, szerelemből hàzasodtunk még 1,5 év kapcsolat utàn. Az igazi mély szerelem nem vész a feledés homàlyàba. Nàlunk az évekkel csak erősödött. Nekünk ez a szerelem. Sokan összekeverik a fellàngolàssal. Vagy mi ketten vagyunk rosszul összerakva, nem tudom.:)
Szeretetet anyukàm irànt érzek vagy a tesóm irànt, de még a kutyusaimat is szeretem. A hàzastàrsammal egymàs irànt szerelmet érzünk. Ennyi.
Biztos ez is olyan, hogy embere vàlogatja, van aki a lila ködöt tartja szerelemnek, van aki meg azt ami nem ennyire felszínes érzelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!