Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és férfiak! Mennyi idő után ésszerű egy eljegyzés?
Mennyi idő után mondjátok azt hogy kiismertétek egymást és belevágtok?
A korai időzítés sejtet valamit? Vegyük a két végletet, mondjuk 2 hónap ismerkedés, de nem együttélés után vagy több év együttélés esetén. Melyik a jobb? Nyilván a több éves együttélés jobb, mert kiismerik egymást, a 2 hónap utáni szerintem inkább zsákbamacska.
Mik a tapasztalatok a korai eljegyzésről? Minden esetben jól sült el?
Két hónap? Az semmi! Két hónap annyi, hogy kb 8-12 randi az egész. Ezalatt mennyit ismersz meg a másikból? Semmit. Csak a nagy felszínességet, ilyenkor mindenki csak a jókat mondja magáról, de az, hogy mik a negatív tulajdonságok, arra csak később derül fény.
Két hónapnyi ismertség alatt még mind a két fél feszélyezve érzi magát.
Nincs értelme az egésznek 2 hónap után.
2 hónap az szerintem is nagyon kevés, akkor még a legalapabb dolgokat sem ismered a másikban, ha megjátssza magát, még simán tarthat az álca 2 hónapon keresztül.
Viszont szerintem az "ideális" az nagyban függ az illető céljaitól és személyiségétől, nem lehet általános érvényű igazságot megfogalmazni - nem ugyanaz lesz igaz a gimis szerelmekre meg a 30+ köttetett kapcsolatokra.
De azt is hozzá kell tenni, hogy szerintem marhára nem az ismerettség hosszától függ a házasság sikere. Sokan válnak tizeniksz évek után, hiába, hogy kiismerték egymást és sokáig jól működött a dolog. Szóval szerény véleményem szerint ha a pár maga úgy érzi, hogy nekik ez időszerű 2 hónap után, szerintem semmivel sem lesz biztosabb a kapcsolatuk, mint annak, aki előtte 2 vagy 20 évig élt együtt, bármelyik ugyanakkora eséllyel mehet tönkre, és ha az együtt töltött időben boldogok voltak együtt, akkor nincs lényegi különbség, nem tudod megmondani, hogy melyik a "jobb".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!