Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nők és férfiak! Mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és férfiak! Mennyi idő után ésszerű egy eljegyzés?

Figyelt kérdés

Mennyi idő után mondjátok azt hogy kiismertétek egymást és belevágtok?

A korai időzítés sejtet valamit? Vegyük a két végletet, mondjuk 2 hónap ismerkedés, de nem együttélés után vagy több év együttélés esetén. Melyik a jobb? Nyilván a több éves együttélés jobb, mert kiismerik egymást, a 2 hónap utáni szerintem inkább zsákbamacska.

Mik a tapasztalatok a korai eljegyzésről? Minden esetben jól sült el?

2019. márc. 30. 20:11
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
39%
Én a több évet preferálom, körülbelül 3 év után van értelme, akkor már nehéz azt mondani, hogy a "rózsaszín köd még megvan", és ha még akkoris minden rendben, akkor lehet róla szó. De csak kis körben, csinnadratta /pap, vőfély, mulatós-zenekar stb./ nélkül
2019. márc. 30. 20:16
 2/29 anonim ***** válasza:
67%
En felnott emberkent masfel, ket ev kornyeken mondanam azt, hogy akkor mar le kell ülni, es megbeszelni, hogy hogyan tovabb a kozeljovoben (tehat nem altatni a masikat, hogy "oh en 5 ev mulva mar tervezem"), es aszerint cselekedni. Evekig együtt kizarolag hazastarssal elnek, nokent nem szoktam nagyon jo oldalat es hatasat latni ennek az egyutteleses valodi elkotelezettsegtol mentes tinglitanglinak. Meg kell ismerni egymast persze, de ehhez nem szukseges 2-3-4-5 eveket együttelni elotte, eleg ha valaki alaposan es esszel tud figyelni a masikra es a szokasaira.
2019. márc. 30. 20:30
 3/29 anonim ***** válasza:
80%
Éljenek együtt minimum 1-2 évet, tanuljanak meg egymás mellett élni, és ha egyezik a jövőképük, akkor már reális lehet az, hogy eljegyezzék egymást.
2019. márc. 30. 20:35
 4/29 anonim ***** válasza:
6%
És a 2 hónapról mit gondoltok? Aki szeretne állást foglalni p.ü-ben is írhat és én is megírom mi a konkrétum.
2019. márc. 30. 20:48
 5/29 anonim ***** válasza:
8%
Az 1-es jól írta, de nekem másabb véleményem is van.
2019. márc. 30. 20:49
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Két hónap? Az semmi! Két hónap annyi, hogy kb 8-12 randi az egész. Ezalatt mennyit ismersz meg a másikból? Semmit. Csak a nagy felszínességet, ilyenkor mindenki csak a jókat mondja magáról, de az, hogy mik a negatív tulajdonságok, arra csak később derül fény.

Két hónapnyi ismertség alatt még mind a két fél feszélyezve érzi magát.

Nincs értelme az egésznek 2 hónap után.

2019. márc. 30. 20:52
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
ui.: az csak a jobbik eset, ha van 8-12 randi 2 hónap alatt.
2019. márc. 30. 20:52
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
7, pont erre gondoltam én is hogy 2 hónap alatt még 8 randi sincs, mert ha csak szombatonként találkoznak... A napok többi részében csak neten beszélnek és az nem egyenlő azzal hogy már kiismerték egymást. Aki bevállalja ilyen esetben az nem komplett.
2019. márc. 30. 20:58
 9/29 anonim ***** válasza:

2 hónap az szerintem is nagyon kevés, akkor még a legalapabb dolgokat sem ismered a másikban, ha megjátssza magát, még simán tarthat az álca 2 hónapon keresztül.

Viszont szerintem az "ideális" az nagyban függ az illető céljaitól és személyiségétől, nem lehet általános érvényű igazságot megfogalmazni - nem ugyanaz lesz igaz a gimis szerelmekre meg a 30+ köttetett kapcsolatokra.

De azt is hozzá kell tenni, hogy szerintem marhára nem az ismerettség hosszától függ a házasság sikere. Sokan válnak tizeniksz évek után, hiába, hogy kiismerték egymást és sokáig jól működött a dolog. Szóval szerény véleményem szerint ha a pár maga úgy érzi, hogy nekik ez időszerű 2 hónap után, szerintem semmivel sem lesz biztosabb a kapcsolatuk, mint annak, aki előtte 2 vagy 20 évig élt együtt, bármelyik ugyanakkora eséllyel mehet tönkre, és ha az együtt töltött időben boldogok voltak együtt, akkor nincs lényegi különbség, nem tudod megmondani, hogy melyik a "jobb".

2019. márc. 30. 21:01
 10/29 A kérdező kommentje:
Várok még véleményeket! A több éves együttélés sokaknál elvárás. Csak lakva lehet kiismerni egymást, ott derül ki vállalható e a közös élet. Aki meg több évig együtt tud élni, ott megértés és összhang van, de ez nem 2 hónap és nem is 1 év után fog megmutatkozni.
2019. márc. 30. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!