Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek egy ilyen eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen eljegyzés nem kínos?

Figyelt kérdés
+5 éve vagyunk együtt, én vagyok a nő. Egyy egész jó wellness hétvégét találtam a hirdetések között. Említettem páromnak, elmentünk. (De majdnem, hogy még rábeszélni kellett)Fillér pontosan kifizettem mindennek a felét. A hétvége közepén pedig megkérte a kezem. Én ennek nagyon örülök viszont nagyon csalódott is vagyok.. Most nem is a pénzről van szó, de itt az egésznek a kitalálója én voltam és semmi meglepetés jellege nem volt. Nagyobb meglepetés lett volna ha elvitt volna egy erdőbe és az erdő közepén kért volna meg.
2019. márc. 18. 21:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Te találtad ki az eljegyzést is?
2019. márc. 18. 21:04
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
5év után külön kasszán vagytok?
2019. márc. 18. 21:11
 3/15 anonim válasza:
91%
Szerintem kínos. 5 év után kicsit furcsa, hogy ott tart a kapcsolatotok, hogy felezgettek, ez alapján nem gondolom, hogy itt lenne az ideje a lánykérésnek. Vagy ha szerinte ez a megfelelő alkalom, akkor nem csak hogy neki kellett volna állnia az egészet, hanem az előkészületeket is neki kellett volna megterveznie. Ha valóban jobban örültél volna az erdős lánykérésnek, akkor elég szánalmas, hogy ennyi idő után nem ismer eléggé a párod.
2019. márc. 18. 21:11
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Lehet pont tervezte már a leánykérést, azért nem akart menni wellnessezni. Nem az a lényeg, hogy megkérte a kezed?
2019. márc. 18. 21:16
 5/15 anonim ***** válasza:
Mehetek a lagziba? :)
2019. márc. 18. 22:46
 6/15 anonim ***** válasza:
43%

Na, már itt is a közös kassza erőltető "okosok". Igaz, hogy nem ez volt a kérdés, de persze, írjátok le ide is, hogy mindenki hülye, aki nem úgy éli az életét, ahogyan ti.

A kérdésre válaszolva: nem gondolnám, hogy kínos lenne. Akkor lenne az, ha azt látnád rajta, hogy csak egy kierőltetett, általad "kisírt" eljegyzés lenne.

2019. márc. 18. 23:44
 7/15 anonim ***** válasza:
14%

Túl sok romantikus filmet nézel. Ls ne lógj annyit a fészbukon.

Nem az a lényeg hogy kéri meg a kezed hanem hogy mennyire szeret.

A legtöbb nőt csak használják a pasik és eszük ágában nincs elvenni őket.

2019. márc. 19. 00:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a lenyeg h eljegyzett. Hogy 5ev utan megis raszanta magat. Valoszinuleg ha reggel a konyhaban keri meg, az sem jo. Tul sok romantikus elkepzelesed volt ezzel kapcsolatban. A lenyeget nezd es azert egy wellnesshetvege lassuk be elegge kettes program ahol csak rad tudott figyelni.
2019. márc. 19. 06:08
 9/15 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem a stratégia része volt, hogy még úgy kellett rábeszélned, hogy biztosan ne is számíts az eljegyzésre. Szóval nem teljesen értem, hogy ebben a szituációban hogy nem volt meglepetés a lánykérés.

Van egy olyan érzésem, hogy inkább a romantikát hiányolod, mint a meglepetést.

2019. márc. 19. 08:28
 10/15 anonim ***** válasza:
71%
De gyönyörű kapcsolat, amikor a nőnek már az lánykérés időpontjával, helyszínével kapcsolatban is elvárásai vannak. Nem hogy örülnél neki, a kákán is a csomót keresed. Akkor miért nem mondtál nemet?
2019. márc. 19. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!