Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek egy ilyen eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen eljegyzés nem kínos?

Figyelt kérdés
+5 éve vagyunk együtt, én vagyok a nő. Egyy egész jó wellness hétvégét találtam a hirdetések között. Említettem páromnak, elmentünk. (De majdnem, hogy még rábeszélni kellett)Fillér pontosan kifizettem mindennek a felét. A hétvége közepén pedig megkérte a kezem. Én ennek nagyon örülök viszont nagyon csalódott is vagyok.. Most nem is a pénzről van szó, de itt az egésznek a kitalálója én voltam és semmi meglepetés jellege nem volt. Nagyobb meglepetés lett volna ha elvitt volna egy erdőbe és az erdő közepén kért volna meg.
2019. márc. 18. 21:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Inkább azt tartom kínosnak, hogy nem olyan programra mentek, amit mindketten szeretnétek és közösen találtok ki. Azt írtad, hogy rá kellett beszélni a párodat. Meg hogy fillér pontosan feleztek. Én csak 3 éve vagyok együtt a párommal, de sosem filléreztünk ennyire.

Az eljegyzés ilyen formában nem zavarna. Jobban értékelek egy őszinte beszélgetést, és együtt eldöntjük, hogy összeházasodunk, mint a meglepit.

2019. márc. 19. 09:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A gyűrű felét is kifizetted ?
2019. márc. 19. 09:14
 13/15 anonim ***** válasza:
szerintem gáz, de tudom, hogy sok pasit nem érdekelnek a körülmények, gyorsan letudja a dolgot és már nem is érdekli
2019. márc. 19. 10:57
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem is elég kínos, hogy a gyűrűn kívül semmit sem fordított rá, úgymond. A szervezést elintézted, a saját részedet álltad, és ha már ott voltatok, végülis jól hangzik, hogy wellnesshétvégén kérte meg a kezed, szóval megtette. Maga a gesztus része hiányzott számomra az egészből, a valódi akarás, amit igen, a készülődés is jelez.

Nekem sem tetszene így, ebben a formában. Inkább tette volna, ahogy te is írtad, egy kirándulás alkalmával az erdőben.

De ha egyébként jó a kapcsolat, nem csinálnék ügyet belőle. Ha más téren érezteti, hogy ez egy komoly döntés volt, és tényleg akarja, kifejezi, hogy szeret, foglalkozik veled, akkor csak szimplán elcs*szte a lánykérést. Lehet túl izgulta, vagy nem gondolta teljesen át a helyzetet. Felróni nem érdemes. Ha máskor is ilyen filléreskedő, nulla energiát fektet a közös programokra, nem figyel rád, ésatöbbi, akkor lehet ideje lenne egy nagy beszélgetésnek és kapcsolat átértékelésnek.

2019. márc. 19. 12:06
 15/15 anonim válasza:
0%
Szerintem is kínos, hogy nem ő szervezett a lánykérés köré egy programot számodra. Sokkal személyesebb lett volna.
2019. márc. 21. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!