Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy túl korán megkéri a kezem. Mit csináljak?
Ha felmerül benned ez a kérdés akkor korai a házasság. Amikor már te is nagyon szeretnéd és nincs benned semmi kétség akkor nem lesz korai.
A pasid fél hogy közben kipróbálsz más farkat is és mindjárt nem lesz olyan menő nálad.
Beszélj vele.
Szép és jó a leánykérősdi, de ennek sosem szabadna derült égből jönnie. Jobb esetben figyel a párod a reakciódra, amikor felhozza az esküvőt, és nem egyedül akar erről dönteni, de ha tényleg félsz attól, hogy siettetni fogja, akkor le kell ülni vele beszélni. Egy stabil kapcsolatban, két, egymást szerető ember között ennek egyáltalán nem kéne cikinek vagy tabunak lennie.
Ezeket előre meg kellene beszélni. Hogy tudtok úgy kapcsolatban lenni, hogy meg se beszéltétek kinek milyen céljai vannak és mikor? Kommunikáljatok basszus.
De egyébként ha 3 év után kicsit se érzed, hogy össze akarod kötni vele az életed akkor minek vagy vele? Normális ember össze sem jön olyannal, akivel nem látja magát összeházasodni vagy gyereket vállalni.
Én kicsit sem féltem tőle, pedig közöttünk is ekkora korkülönbség van. Egyrészt tudtam, hogy működni fog, másrészt ezeket a dolgokat (pont a korkülönbség miatt) előre átbeszéltük. Ki, mit, mikor akar milyen feltételekkel stb. Kommunikáció..
Ez egy fura dolog.
Az egyik legjobb haverom megkérte a párja kezét 2 év kapcsolat után, de a lány azt mondta, hogy szerinte ennek még nincs itt az ideje. Azóta eltelt 10 év és még mindig nem házasok. A lány most már szeretne esküvőt, de a srác azt mondja, hogy várjanak, majd ha jön a baba akkor lesz esküvő.
Evvel arra próbáltam célozni, hogy ha visszautasítasz egy férfit nem biztos hogy újra megkéri a kezed. Persze házasság nélkül is le lehet élni egy életet, ez inkább a nőknek fontos mint a férfiaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!