Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi történik akkor, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik akkor, ha egy férfi el akarja jegyezni a pàrjàt, de nem hajlandó térdet hajtani előtte?

Figyelt kérdés
2019. márc. 27. 07:55
 41/92 A kérdező kommentje:

A kérdés azokról szól, akik elvàrjàk. Pont. Ha te nem, akkor nem vagy idevaló.

Semmi bajom nincs, szóval engem nem kell kezelni. Amúgy is a kisujjamban van a pszichológia. És te vajon hogyan fogsz meghalni? Okosan?

2019. márc. 27. 18:45
 42/92 anonim ***** válasza:
15%

A kérdező feltesz egy kérdést.

Elküldik pszichológushoz és tesznek pár szexista megjegyzést rá a nők.

A kérdező ugyanilyen szinten válaszol.

Maaajd ezek a nők kiakadnak, hogy hát ez milyenmá'.

Ez a mém megvan, ugye?

[link]

2019. márc. 27. 18:57
 43/92 A kérdező kommentje:

A pszichológiàban amúgy sokkal jobban otthon vagyok, mint hinnék, de mindegy. Nem hinném, hogy túl sok újdonsàgot hallanék ott.

Na, de hajrà csajok! Így kell bànni a màsként gondolkodókkal.

Az a baj, hogy a nők annyira hozzà vannak szokva a nyalis pasikhoz, hogy a kemény, nyers kritika teljesen ismeretlen neik. Ki van nyalva a seggük, mindent megkapnak, aztàn el vannak tunyulva.

Engem rohadtul nem érsekel azonban a dolog, nekem az àtlagos, nő is ugyanolyan ember mint Bözsi néni a szomszédból, vagy Bandi bàcsi a drótgyàrból.

2019. márc. 27. 19:03
 44/92 anonim ***** válasza:
100%
Hiába olvasol pszichológiai könyveket, ha érzelmi analfabéta vagy... A kérdésben csak ennyi van: mi történik akkor...az nincs ott, hogy aki nem várja el, nem válaszolhat.
2019. márc. 27. 20:53
 45/92 A kérdező kommentje:
Utàna lévő vàlaszaimbol kiderült, kikre gondolok.
2019. márc. 27. 20:59
 46/92 anonim ***** válasza:
97%
Ha egy életben egyszer képtelen arra, hogy megadjon egy kis tiszteletet egy nőnek, akit elvileg szeret, akkor az ilyen minek akar házasodni?
2019. márc. 27. 21:02
 47/92 anonim ***** válasza:
96%
Pont ez a baj, hogy egy ártatlan szokásba belemagyarázol baromságokat... Mert olyan nagyon értesz a pszichológiához... Nevetséges.
2019. márc. 27. 21:49
 48/92 anonim ***** válasza:
100%
Mondok egy példát, én sem azért nem főzök este, mert lealacsonyítónak találom, hanem azért, mert fáradt vagyok én is a meló után.
2019. márc. 27. 21:52
 49/92 anonim ***** válasza:
97%

A válasz a kérdező problémájára és a kommentelők értetlenkedésére ebben rejlik:

"Nem kivételezek semmilyen nővel. Történt velem egy esemény, és annak idején megfogadtam, hogy életem nagy szerelmével sem fogok kivételezni sosem. A büszkeségem mindennél fontosabb."

/kérdező utolsó előtti hosszászólása talán/

A büszkesége fontosabb mint élete szerelme. Az előttem szólók és jómagam ezt nem tartjuk egészséges kapcsolatnak. A kérdező igen. Innentől más előfeltételezésekkel indulunk, így nincs miről beszélnünk.

2019. márc. 28. 00:00
 50/92 anonim ***** válasza:
100%

Szerencse, hogy bőven vannak a világban olyan "nyalis pasik", akik nem dobálóznak ismeretlenül általánosító baromságokkal, tisztelik a nőket, és nem ellenségnek tekintik azt, akivel az életüket készülnek együtt tölteni.

Nekik is jó, ha boldogok egy párkapcsolatban, és nekünk is, hogy nem szorulunk rá a magadfajta "asszony verve jó", túldramatizáló agyalágyultakra.

Btw, mindegy, hogy a férfi térden, állva, vagy fél kezén egyensúlyozva kér meg, de ha úgy gondolja, hogy a lánykérés, a házasság, vagy bármi annyira rossz neki, hogy megalázva érzi magát, akkor nem értem, hogy jut eszébe egyáltalán megházasodni.

Ha ez a véleményed a nőkről, akkor ne kínozd magad azzal, hogy megalázod, lealacsonyítod vagy rabszolga sorba taszítod magad az eljegyzéssel. Egyszerűen ne tedd meg, és akkor nem kell amiatt aggódnod, hogy milyen pózban nem teszed.

2019. márc. 29. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!