Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan férfi, aki hajlandó lenne "vacakolni" egy olyan nővel, akinek gondjai akadnak az érzelmek kifejezésének terén?
Van ez az idióta, önkéntelen védekezési mechanizmusom, hogy egyszerűen nem tudom nem palástolni az érzékenységemet (amiből sajnos eléggé kijutott nekem), félek, hogy szánalmasnak tűnök, ha felfedem ezt az oldalamat, de főleg attól, hogy vissza fognak élni vele. Sok esetben fogalmam sincs, hogyan kellene kommunikálnom az érzéseimet mások felé, hogy ne legyek a terhükre, és ne is keltsem bennük azt a benyomást, hogy gyenge vagyok. Plusz azt se nagyon sikerült még kinyögnöm senkinek, hogy "szeretlek", még ha egyébként tök egyértelművé is vált a ragaszkodásomból, az odafigyelésemből, meg abból, hogy gyakran viselkedem bújós kiscicaként. Nyilván a bizalmamat elnyerni is időigényes folyamat.
Tudom, hogy ez gáz, de érdekelne, hogy pontosan mennyire.
Menj el pszichológushoz. Nyilván okkal vagy ilyen. Ezek a "mások terhére vagyok" meg "gyenge vagyok" dolgok nagyon káros berögződések.
Biztosan van olyan férfi, aki próbálna ezzel együtt élni, de ha nem zavarja, hogy képtelen vagy az érzelmeid kifejezésére akkor valószínűleg ő is képtelen. Vagy egyszerűen csak nem szeret annyira.
Szerintem annyira nem :)
A férjem volt ilyen, mikor megismerkedtünk az első évben. Ő fêrfi de ugyanez volt. Idő kellett mìg feloldódott mellettem :)
*nem tudom nem palástolni az érzékenységemet (amiből sajnos eléggé kijutott nekem), félek, hogy szánalmasnak tűnök, ha felfedem ezt az oldalamat, de főleg attól, hogy vissza fognak élni vele. *
A bizalmatlan ember bizalmát kiérdemelni még nagyobb dicsőség
* Plusz azt se nagyon sikerült még kinyögnöm senkinek, hogy "szeretlek", még ha egyébként tök egyértelművé is vált a ragaszkodásomból, az odafigyelésemből, meg abból, hogy gyakran viselkedem bújós kiscicaként. *
A te szeretetnyelved nem a szavakban nyilvánul meg. Ez is teljeses rendben van. Ha a viselkedésed árulkodik helyette az még impozánsabb is :)
Ezek gátlások. A megfelelő ember mellett szépen fel fognak oldódni. Férfiban is láttam már ilyen személyiségtipust nyugi :D
Amit csinálsz elég gáz, az érzéseid nem. Attól, hogy nem mondod, hogy "szeretlek" még a végletekig ki tudnak használni, ha akarnak.
32/f
Nekem is ugyanezzel van problémám.
Megpróbálunk belőle valami pozitívat összehozni?:)
Biztosan akad ilyen férfi, kérdés hogy a nő akarja-e, hogy az a férfi "vacakoljon" vele...
Amúgy ha csak a cumizással lenne gondja, akkor "vacakolnék" vele, mert ilyen téren türelmes de kitartó képzéssel komoly eredményeket lehet elérni tartózkodó csajok esetében. Lelki, érzelmi problémákkal küzdő nőkkel viszont nem kínlódnék, mert teljesen bizonytalan a dolog kimenetele, és bármikor visszazuhanhat a csaj az emocionális apátiába, és erre nincs szükségem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!