Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan férfi, aki hajlandó lenne "vacakolni" egy olyan nővel, akinek gondjai akadnak az érzelmek kifejezésének terén?

Figyelt kérdés

Van ez az idióta, önkéntelen védekezési mechanizmusom, hogy egyszerűen nem tudom nem palástolni az érzékenységemet (amiből sajnos eléggé kijutott nekem), félek, hogy szánalmasnak tűnök, ha felfedem ezt az oldalamat, de főleg attól, hogy vissza fognak élni vele. Sok esetben fogalmam sincs, hogyan kellene kommunikálnom az érzéseimet mások felé, hogy ne legyek a terhükre, és ne is keltsem bennük azt a benyomást, hogy gyenge vagyok. Plusz azt se nagyon sikerült még kinyögnöm senkinek, hogy "szeretlek", még ha egyébként tök egyértelművé is vált a ragaszkodásomból, az odafigyelésemből, meg abból, hogy gyakran viselkedem bújós kiscicaként. Nyilván a bizalmamat elnyerni is időigényes folyamat.

Tudom, hogy ez gáz, de érdekelne, hogy pontosan mennyire.

2018. dec. 5. 03:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%

Akad ilyen férfi igen, aki szereti a kihívásokat és van türelme hozad, én sem riadók meg ilyen v hasonlo problémákról. :)

Sok türelem és segítség kell neked. ;)

Sok sikert.

2018. dec. 5. 10:32
 12/17 anonim ***** válasza:
7%
Miért ne? Sok ilyen férfi is van. Keress egyet, és "vacakoljatok" egymással.
2018. dec. 5. 11:32
 13/17 anonim ***** válasza:
37%

Ha meg tudod fogni az adott férfi figyelmét, ha van benned egy megfoghatatlan plusz, ami értékelni való,akkor látok benned fantáziát, hogy van olyan férfi aki kitartana melletted. Ha komoly kapcsolatra vágysz és olyan partnert is keresek aki szint úgy akkor ne hidd azt, hogy az érzéseid megnyilvánulása teher lenne számára, és egyáltalán nem vagy attól gyenge ha kimutatod az érzéseidet. Én 2 évet "vacakoltam" egy hasonló lánnyal, kezdetben csak mint barátként foglalkoztam vele, talán azért, mert én is ilyen voltam, aztán később meg beleszerettem. Most az egy másik történet miért nem lett ez hosszabb kapcsolat, részemről nem lett volna akadálya.

Visszatérve rád egyáltalán nem gáz amilyen vagy, remélhetőleg majd ha jön egy olyan férfi aki tényleg megérint és kölcsönös az érzelmek nem leszel rest jobban kimutatni az érzéseidet. Egyébként sokan jobban értékelik azokat a lányokat akikért harcolni kell :)

2018. dec. 5. 12:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha kommunikáció és érzelmek kifejezése hiányában nem érzni, hogy kölcsönös lenne az érdeklődés, akkor az kiábrándító.

Az ismerkedéshez is 2 ember kell, 2 ember kölcsönös érdeklődése, kommunikációja.

2018. dec. 5. 13:22
 15/17 anonim ***** válasza:
40%
Én nagyon nagy türelemmel és elfogadással voltam a barátnőm felé, neki is ilyen gondjai voltak, de végül ő szakított, mert azt érezte, hogy nem bírja viszonozni azt, ahogy én bánok vele. Nagyon szerettem.
2018. dec. 5. 18:18
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, a legtöbb egészen normális hangvételűre sikerült, látom mögöttük a segítő szándékot.

Jártam már pár pszichológusnál, többek között (de nem kizárólag) ezért, és azt kell mondanom, hogy a közhiedelemmel ellentétben nem képesek mindent megoldani. Illetve lehet, hogy azok, akik elkérnek egy bő tízest minden alkalommal, többet segíthetnének, mint az ingyenesen hozzáférhetők, csak az anyagi kereteim jelenleg nem teszik lehetővé, hogy közülük válasszak egyet. Tudom, hogy nem egy "szeretleken" fog múlni, hogy kihasználnak-e, ez egy irracionális berögződés a részemről, éppen ezért nehéz leküzdenem.

Azt semmiképpen nem mondanám, hogy ne látszódna rajtam az érdeklődés, alapvetően nem viselkedem ridegen, de ha olyasmiről lenne szó, aminek valóban nagy súlya van, akkor egyszerűen leblokkolok. Nem tudom, hogy a célzottan párkeresési szándékkal történő ismerkedés az én esetemben mennyire működne, előbb tudom elképzelni, hogy valaki bizonyos (relatíve sok) idő elteltével megszeressen így, mint azt, hogy már a legelső pillanattól fogva vonzó személyiség legyek a számára, és a leendő gyermekei anyját lássa bennem. Egyébként azokkal egyetértek, akik azt írták, hogy változnék, ha találnék valakit, aki úgy érzem, tényleg türelmes, törődő és elfogadó velem, de ez egy gyógyulási folyamat, és mint olyan, nem megy végbe gyorsan.

2018. dec. 5. 18:35
 17/17 A kérdező kommentje:

Sajnálom, nagyon értékes srácnak tűnsz.

2018. dec. 5. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!