Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen férfi tényleg csak az álmokban létezik?
1. Nem iszik („mi az a két sör naponta; csak egy kis szíverősítőt ittam a haverokkal”), nem dohányzik („ennek a ciginek kifejezetten kellemes illata van”), nem kávézik naponta 8-10 alkalommal.
2. Nem tévézik, nem gépezik (pc, konzol), nem néz sorozatokat, fodbalt pláne nem. Kezdem a focival: mindig van valamilyen meccs, és azt meg kell nézni - akkor tudnám elfogadni, ha nem nézné, hanem csinálná; tévézés: ha nem foci, akkor politikai műsorok, sorozatok rogyásig - „há' má' ne mond má' hogy ezek agykárosítók”; számítógépes játék: 20 felett szerintem már kínos, 30-35 felett nagyon kínos és nagyon alacsony IQ-ra utal
3. Normálisan tud enni-inni: nincs minden korty után hangos áááááááááhhhhhhhhhhh, nem csámcsog, nem szürcsöl (a levest nem 5 centiméterről próbáljuk beszívni, hanem kanál a szájba - kettővel ezelőtti randimon ez történt, még most undor fog el).
4. A randikon mindenki előadja, hogy rendszeresen olvas, de gyorsan kiderül, hogy ez csak az internetes hozzászólásokra vonatkozik.
5. Rendszeres mosakodás, fogmosás. (A cicamosdást hagyjuk meg az út szélén dolgozóknak.)
Mindig megkapom, hogy elérhetetlen célokat kergetek, de az előbb felsoroltak szerintem az alapok közé tartoznak. Vagy tényleg én lógok ki, és sokkal elfogadóbbnak kellene lennem?
Álmodj királylány...
Te tökéletes vagy?!
Igen, ilyenek csak az álmokban léteznek, ahogy a csillámpónik meg az "eccarvúk" is.
Ha ennyi mindet ne csináljon, akkor mit csináljon egyáltalán?
És te mit tudsz cserébe adni? Gondolom Napi csak 7 szer kávézol, gondolom nézed a női műsorokat, nem tudsz helyesen írni (fodbal :D ) stb.
A nagy számok törvénye alapján létezik ilyen férfi, de inkább az emberek rémálmában. De próbálkozz nyugodtan elmaradottabb országokban, ahol rengeteg a vallási fanatikus. Ott sok helyen nincs pénz pc-re és tévére, piálni meg a folyamatos megélhetési harc miatt nincs túl sok idő! :D
A környezeted amúgy még nem közölte, hogy felettébb átgondolatlan és előítéletes elvárásaid vannak?
Az általad leírt férfi unalmas, pont, mint amilyen valószínűleg te is vagy.
Azért megengeded, hogy legyen valamilyen hobbija, eljárjon néha a haverokkal sörözni, kikapcsolódásképpen megnézzen néha valamilyen műsort, esetleg játsszon valamit? Nevetnie szabad, vagy az is tilos?
Te tényleg nagyon unalmas lehetsz.
További jó egyedüllétet :)
N
"Ilyen férfi tényleg csak az álmokban létezik?"
Igen, a rémálmokban. A 2-es pont egy totális tévút. Jó unalmas, karótnyelt nő lehetsz. Milyen vidám és színes lehet veled az élet! Ja, várjunk...
Amúgy mi az a fodbal, te nagyon olvasott, filmet soha nem néző, önjelölt értelmiségi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!