Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen férfi tényleg csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen férfi tényleg csak az álmokban létezik?

Figyelt kérdés

1. Nem iszik („mi az a két sör naponta; csak egy kis szíverősítőt ittam a haverokkal”), nem dohányzik („ennek a ciginek kifejezetten kellemes illata van”), nem kávézik naponta 8-10 alkalommal.

2. Nem tévézik, nem gépezik (pc, konzol), nem néz sorozatokat, fodbalt pláne nem. Kezdem a focival: mindig van valamilyen meccs, és azt meg kell nézni - akkor tudnám elfogadni, ha nem nézné, hanem csinálná; tévézés: ha nem foci, akkor politikai műsorok, sorozatok rogyásig - „há' má' ne mond má' hogy ezek agykárosítók”; számítógépes játék: 20 felett szerintem már kínos, 30-35 felett nagyon kínos és nagyon alacsony IQ-ra utal

3. Normálisan tud enni-inni: nincs minden korty után hangos áááááááááhhhhhhhhhhh, nem csámcsog, nem szürcsöl (a levest nem 5 centiméterről próbáljuk beszívni, hanem kanál a szájba - kettővel ezelőtti randimon ez történt, még most undor fog el).

4. A randikon mindenki előadja, hogy rendszeresen olvas, de gyorsan kiderül, hogy ez csak az internetes hozzászólásokra vonatkozik.

5. Rendszeres mosakodás, fogmosás. (A cicamosdást hagyjuk meg az út szélén dolgozóknak.)

Mindig megkapom, hogy elérhetetlen célokat kergetek, de az előbb felsoroltak szerintem az alapok közé tartoznak. Vagy tényleg én lógok ki, és sokkal elfogadóbbnak kellene lennem?

2018. máj. 13. 15:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
66%

You must be fun at parties, kérdező...

Sok sikert a párkeresésben!

Kérdésedre válaszolva: őszintén remélem, hogy ilyen pasi CSAK álmokban létezik.

2018. máj. 13. 16:34
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
Ebben mi extra? Baj, ha ez már annak számít. Alapból ilyen vagyok. Amúgy az football, nem fodbal. 😂😂😂
2018. máj. 13. 16:36
 23/33 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem inkább annak alacsony az IQ-ja akinek ilyen elvárásai vannak mint neked.
2018. máj. 13. 16:53
 24/33 anonim ***** válasza:

Biztos létezik, legalább egy:)

Nagy ritkán (kb 3-4 havonta) iszok 1 sört ha úgy hozza a sors hogy összefutok valakivel. A cigi illatát se bírom, és a kávét is letettem (bár eddig is a fél deci volt a max).

Nem nézek tv-t, nem játszom játékokkal, viszont számítógépet használok. Azért gép nélkül elég érdekes lenne mondjuk egy zenét meghallgatni, vagy épp programokkal dolgozni/tanulni.

Szerintem ha 2 sorozat van amit megnéztem életemben, de azokat is nyögvenyelősen.

A sport meccseket pedig utálom.

Nem szoktam magam előadni magam másnak mint ami vagyok:) Mondhatni ,,igazi" árucikk vagyok. Nincs apró betű. Igyekszem olvasgatni, ha nem is falom a könyveket de igyekszem néha olvasgatni:)

Illetve bár nem kérdezted, de sportolgatok is:)

(ezek mellett persze van sok rossz tulajdonságom is bár lehet ezek is oda sorolandók )

2018. máj. 13. 17:15
 25/33 anonim ***** válasza:
74%

Ó, jee, csak egy újabb buta liba a "hát miért nem ad a világ nekem egy random és irreális összetételű tulajdonságokból kiválogatott férfiút, hát miért vagyok én az áldozat brühühü hühühü"-hülyeségével. És ugye ezek mind-mind rém fontos jellemzők, amik egyértelműen meghatározzák a jó embert, nem maradt ki semmi létfontosságú.

Az IQ-ról meg annyit, hogy igen jó módszer az alapján megítélni egész hobbikat, hogy találkoztál néhány emberrel, aki túlzásba vitte :D Csak hogy értsd: mintha egyszer ettem volna egy odaégetett rántottát, és onnantól a tojás _rossz_ és idióta aki szereti.

2018. máj. 13. 17:29
 26/33 anonim ***** válasza:
23%
Nem hiszem, hogy ezek fura elvárások lennének. Ezt úgy mondom, hogy nő vagyok, és ha nem nézek 60 sorozatot, akkor egyet sem. De ha ez valakinek nem jön be, szerintem nem akkora gáz.
2018. máj. 13. 17:39
 27/33 anonim ***** válasza:
71%
Én csak azt nem értem, hogy vannak válaszolók, akik komolyan le is írják, hogy nagyrészt így úgy megfelelnek a kérdező elvárásainak. Basszus ne csicskuljatok már be, legyetek már férfiak...
2018. máj. 13. 17:54
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Oké, legyen így, neked ilyen pasi kell, nem gond. De te mit adnál bele a kapcsolatba a lábaid közötti lyukon kívül? Mert az nem elég.
2018. máj. 13. 18:05
 29/33 anonim ***** válasza:

"Én csak azt nem értem, hogy vannak válaszolók, akik komolyan le is írják, hogy nagyrészt így úgy megfelelnek a kérdező elvárásainak. Basszus ne csicskuljatok már be, legyetek már férfiak..."

Gondolom ez nekem szólt:)

Nem csicskultam be, csak korrekt választ adtam:) Nem fogom magam hanyatt dobni, hogy valaki nő az oldalon vagy férfi és nem fogok szimpatizálni vele csak a neme miatt:)

Feljöttem, dobtam egy értelmes válasz akár egy fake/nem fake kérdésre, mindenféle csicskulás nélkül:)

Nem fogok senkire sem írogatni hogy "lenne e kedved ismerkedni", vagy "annyira bejöttél ... alapján", ha most ettől a választól csicskább leszek egy anonim oldalon mint akik privátba írogatnak akkor ezzel a tudattal valahogy együtt fogok tudni élni:)

2018. máj. 13. 18:09
 30/33 anonim ***** válasza:

" csicskább leszek egy anonim oldalon mint akik privátba írogatnak"

kieg: privátban írogatnak nőknek (vagy nőknek kiadott felhasználóknak) abban a reményben hogy majd itt teremtenek kapcsolatot egy másik nemű emberrel.

(vagy akár csak egy mell/punci kép reményében)

2018. máj. 13. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!