Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen férfi tényleg csak az álmokban létezik?
1. Nem iszik („mi az a két sör naponta; csak egy kis szíverősítőt ittam a haverokkal”), nem dohányzik („ennek a ciginek kifejezetten kellemes illata van”), nem kávézik naponta 8-10 alkalommal.
2. Nem tévézik, nem gépezik (pc, konzol), nem néz sorozatokat, fodbalt pláne nem. Kezdem a focival: mindig van valamilyen meccs, és azt meg kell nézni - akkor tudnám elfogadni, ha nem nézné, hanem csinálná; tévézés: ha nem foci, akkor politikai műsorok, sorozatok rogyásig - „há' má' ne mond má' hogy ezek agykárosítók”; számítógépes játék: 20 felett szerintem már kínos, 30-35 felett nagyon kínos és nagyon alacsony IQ-ra utal
3. Normálisan tud enni-inni: nincs minden korty után hangos áááááááááhhhhhhhhhhh, nem csámcsog, nem szürcsöl (a levest nem 5 centiméterről próbáljuk beszívni, hanem kanál a szájba - kettővel ezelőtti randimon ez történt, még most undor fog el).
4. A randikon mindenki előadja, hogy rendszeresen olvas, de gyorsan kiderül, hogy ez csak az internetes hozzászólásokra vonatkozik.
5. Rendszeres mosakodás, fogmosás. (A cicamosdást hagyjuk meg az út szélén dolgozóknak.)
Mindig megkapom, hogy elérhetetlen célokat kergetek, de az előbb felsoroltak szerintem az alapok közé tartoznak. Vagy tényleg én lógok ki, és sokkal elfogadóbbnak kellene lennem?
Nem vagyok jósnő, de valahogy a te jövődet mégis lazán megtudom jósolni itt s most: FOREVER ALONE!!!!!
23L
Nagyon sok ilyen férfi van. Onnan ismered fel őket kérdező, hogy elkerített területen vannak csoportosan és van rajtuk 1.6 m föld. Bár ilyen igényekkel igazán tudhatnád, hogy a "fodbal" szót 3 l-el írjuk. :D
31/f
Én ennek a pár szempontnak megfelelek.
F.
Napi egy sör, 2 kávé.
Focit utálom, sorozatokat még jobban, filmeket szoktam nézni, ha éppen nincs jobb dolgom.
Levest nem szeretem, így nem szürcsölöm.
Olvasni szerintem mindegy, hogy mit, könyveket elektronikus formában szoktam.
Játszani ritkán szoktam, akkor, ha éppen egyedül vagyok és unalmamban, havi 1-2 alkalom.
Fogmosás olyan szinten, hogy ebéd után is, (munkahelyen is!)
Zuhany nálam alap és elvárom a páromtól is.
Mint látod nekem is vannak "hibáim", de ahogy szét nézek az ismeretségi körömben, nekem csak alap hülyeségeim vannak. 40/F
Ez neked a tökéletes férfi kérdező???
Ez nevetséges.
Értem, mit szerettél volna kihozni ebből (káros szokásoktól mentes férfi, aki szabadidejében inkább veled foglalkozik), amivel egyetértek, csak úgy adtad elő, mint aki már a kapcsolat előtt is egy házisárkány..
Mellesleg nagyon jó sorozatok vannak manapság. Szerintem kifejezetten jó néha esténként összebújva megnézni egy-egy részt valamelyikből.
A videójátékok és az intelligencia kapcsán állítom, hogy a kockafejek csak az igazán nagy koponyák ;)
Amúgy meg.. a 16-35-as generáció 90%-a rendszeresen játszik videójátékokkal. Te pl sose játszottál mondjuk a telefonodon?
Na mindegy, én azt hiszem, hirtelen felindulásból írtad le a fentieket, nem gondoltad át teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!