Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen férfi tényleg csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen férfi tényleg csak az álmokban létezik?

Figyelt kérdés

1. Nem iszik („mi az a két sör naponta; csak egy kis szíverősítőt ittam a haverokkal”), nem dohányzik („ennek a ciginek kifejezetten kellemes illata van”), nem kávézik naponta 8-10 alkalommal.

2. Nem tévézik, nem gépezik (pc, konzol), nem néz sorozatokat, fodbalt pláne nem. Kezdem a focival: mindig van valamilyen meccs, és azt meg kell nézni - akkor tudnám elfogadni, ha nem nézné, hanem csinálná; tévézés: ha nem foci, akkor politikai műsorok, sorozatok rogyásig - „há' má' ne mond má' hogy ezek agykárosítók”; számítógépes játék: 20 felett szerintem már kínos, 30-35 felett nagyon kínos és nagyon alacsony IQ-ra utal

3. Normálisan tud enni-inni: nincs minden korty után hangos áááááááááhhhhhhhhhhh, nem csámcsog, nem szürcsöl (a levest nem 5 centiméterről próbáljuk beszívni, hanem kanál a szájba - kettővel ezelőtti randimon ez történt, még most undor fog el).

4. A randikon mindenki előadja, hogy rendszeresen olvas, de gyorsan kiderül, hogy ez csak az internetes hozzászólásokra vonatkozik.

5. Rendszeres mosakodás, fogmosás. (A cicamosdást hagyjuk meg az út szélén dolgozóknak.)

Mindig megkapom, hogy elérhetetlen célokat kergetek, de az előbb felsoroltak szerintem az alapok közé tartoznak. Vagy tényleg én lógok ki, és sokkal elfogadóbbnak kellene lennem?

2018. máj. 13. 15:29
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
85%-ban megfelelnék.
2018. máj. 13. 22:28
 32/33 anonim ***** válasza:

Én köszönöm, 27 vagyok és néha-néha szeretek játszani konzollal. Az IQ-m valószínűleg több, mint a tiéd és le tudom írni, hogy football, vagy magyarosan futball, még akkor is, ha amúgy nem nézem, mert teljesen hidegen hagy. Nem iszok, csak nagyon ritkán, akkor sem részegedésig. Nem dohányzom. Nem nézek tévét. De ez kb pont olyan, mint ha meg akarnád mondani, mit kezdjen az ember a saját szabadidejével. Mit csináljon az ember otthon? Nyírjon füvet 24/7 vagy házimunkázzon látástól mikulásig? Komolyan? Vagy majd jön a gondolatrendőrség és azt is megmondod mire gondolhatok?

Abszolút az jön le, hogy a legapróbb dolgokba is belekötsz. Egy ilyen "nővel" akkor sem akarnék kapcsolatba lépni, ha az utolsó lenne a bolygón.

Vagy folyamatosan könyveket kéne olvasnom és színházba járnom, mert az a "kultúra"? Olvasott ember vagyok, elég sok könyvet átrágtam, natgeo előfizető is vagyok és kiolvasom mindig az utolsó oldalig, de egy idő után már az ember ránézni sem tud a könyvekre. Igenis kell a változatosság, az inger. Imádok a természetben járni inkább, túrázni vagy effélék. Szeretem saját magam elszórakoztatni, adni a hobbimnak (fényképészet), képezni magam. De ha egy ilyen nő mint te elkezdene gáznak hívni, mert netán játszani is szeretek kikapcsolódásképp, lehet körberöhögném. Ez nem korfüggő. Egy értelmesebb játékban sokat kell gondolkodni, reflexek kellenek vagy épp IQ, vagy épp interaktív történetet mesél. Még mindig százszor értelmesebb, mint a TV előtt ülni és nézni a Szulejmánt meg a Barátok Köztöt. Én egy egész nyelvet tanultam meg általa.

Nálam a "fodbal" résznél esett le, hogy fele annyira sem vagy intelligens, mint amilyennek hiszed magad. Ellentétben rendkívül savanyúnak tűnsz, aki a párja minden lépését irányítani akarja. Szerintem rendezkedj be 5-6 macskával, jobban jársz. Vagy keress egy lenyalt hajú "kultúrmajmot", aztán együtt elitkedjetek a prolikon szánakozva.

2018. máj. 14. 00:07
 33/33 anonim ***** válasza:
Szegény matkák!
2018. máj. 14. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!