Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire létezik az a jelenség, hogy nagyon kövér férfi mellett vékony átlagos nő van, úgy hogy a férfi csóró?
Figyelt kérdés
2018. febr. 7. 18:50
1/9 anonim válasza:
Szerinted? Miért kéne egy átlagos külsejű lánynak egy dagadt, csóró pasi?
2/9 anonim válasza:
Csak ha a nő retardált és nincs tudatánál. Miért kellene neki ilyen elhanyagolt férfi?
3/9 anonim válasza:
Sok ilyen ismerosom van.. En is csinos szep lany vagyok 50kg es a parom mackos testalkat ugyanott dolgozunk szal egyforman keresunk ráadasul mozgaskorlatozott is en igy szeretem ahogy van..
4/9 anonim válasza:
Például: - mert a férfi jó a szexben.- Esetleg sok mindent megtesz a nőnek amit a többség által jónak tartott férfi nem tenne meg. - Ízlések és pofonok kinek mi a szép.
5/9 anonim válasza:
Sehogy. Vekony vagyok. Penzem is van. Bocs, nagy ivben kerulom a kover, csoro pasikat.
6/9 anonim válasza:
Először azt akartam írni, hogy kövérkés pasi is lehet szép...de észrevettem, hogy a kérdésben az áll “nagyon kövér”.. ott már nagy a különbség. Arra pl. láttam példát, hogy vékony nő egybekelt kövérkés pasival, aki később méginkább meghízott, mégis együtt voltak, de legalább nem volt csóró a pasi.
A túlzás semmiben sem jó, pl. tudom szeretni a páromat úgy is, ha kicsit butácska, de ha síkhülye, az már nem tolerálható. Tudom szeretni akkor is, ha nem kimondottan gazdag, de a csóróságot valahogy a semmirekellő munkanélküliséghez kötöm, nem törődik sem magával egy ilyen pasi.
7/9 anonim válasza:
A parom 120 kg 189 centihez (mackos testalkat) , en 172 cm vagyok es 59 kg (sovany). Mindennel jobban szeretem az osszes hurkajaval egyutt. Nahat mik vannak!
21l
8/9 anonim válasza:
Egy ilyen párt ismertem, ahol a férfi 130 kg volt, munkanélküli, a lány meg vékony, csinos. A lány elég önbizalomhiányos volt, nem bulizókat fajta, és az volt az első párkapcsolata. Nem tudom együtt maradtak-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!