Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos lányként megérdemlek egy tehetséges, talpraesett férfit?
Jaj, te naiv, hát minden mesét nem kell elhinni a neten;)
E pár sort, azért hidd el bátran:)
Meséljek én is, szabad?
Biztosan a te dolgaid is érdekesek csak nem hiszed annak.
Mesélj, ha gondolod privben.
Randit sosem kérek, úgy írj;)
Felejtsd el azt a fogalmat, hogy "megérdemel". Az életben senki nem érdemel meg semmit. Van, aki gazdagnak születik, van, aki szegénynek, van, aki szépnek, van, aki csúnyának. Van, aki 160-as IQ-t örökölt, és sztárközgazdász lesz, és van, aki 80-asat, és buszvezető vagy biztonsági őr.
Biztos csúnyán fog hangzani, amit írok, de az igazság ez: nem azért ilyen férfiakkal akadsz össze, mert ezt érdemled, hanem mert a fiatal nőkre óriási a túlkereslet, és a fiatal férfiak általánosságban ismerkedési válságban vannak. Meg kell értened, hogy a fiatal férfiaknak annyival nehezebb a mai világban párt találni, mint a nőknek (ennek az okairól oldalakat lehetne írni, de most az egyszerűség kedvéért fogadd el tőlem, hogy ez így van), hogy még a kevésbé izgalmas, vagy tehetséges, vagy vonzó fiatal nők is óriási kínálatból válogathatnak. Igazságos, vagy nem, ez van.
Nekem egyébként rendkívül imponál, hogy te érzed és látod ezt az egyenlőtlenséget, hogy belátod, hogy mennyire nem értékalapon megy ez az egész, és felteszed azt a kérdést, hogy megérdemled-e egyáltalán. Nem nagyon hallottam még ilyet nőtől, a legtöbben egyszerűen gondolkodás nélkül elfogadják és tudomásul veszik, hogy olyan a helyzetük, hogy válogathatnak a jobbnál jobb pasik között, és ki is élvezik. Mi több, mivel fogalmuk sincs, mennyire kiváltságos ez a helyzet, ezt élik meg normálisnak, és b**ztatják a fiúkat, hogy nekik miért nem megy ez ilyen könnyen, miért panaszkodnak annyit a párkeresés miatt. Hasonló ez ahhoz, mintha én a Rózsadombról kritizálnám a borsod megyei bádogházban élőket, hogy mit panaszkodnak annyit, nem olyan nehéz az élet...
Szóval ez több mint rendben van, hogy ennyire normálisan gondolkodsz, és nem szálltál el magadtól. Vedd úgy, hogy küldtem neked egy virtuális virágcsokrot!
Netes társkeresőn hatalmas a férfitöbblet, tehát majdnem ilyen 10 pasira jut egy nő, így hát nyilván ekkora tömegben jut egy átlagos lánynak is érdekesebb férfi mint amilyen a lány.
De amúgy könnyen megtéveszthetnek, mert netes társkeresős profilom alapján én is egy baromi izgalmas és érdekes férfi vagyok. A világ másik részein nyaralok, csajokkal vagyok körülvéve, repülőgépet vezetek, vad vízi evezésen vagyok, látszólag nagyon jól megy a szekér is... az adatlap leírásaimból is csak úgy sugárzik a férfias érték, egy igazi alfa hímnek látszok... viszont a valóságban meg egy teljesen kommersz, otthon ülős, qrva unalmas életet élő mamahoteles lúzer vagyok, akit minden nő leszar igazából. :D
Megérdemelsz, de szerintem ehhez ne fűzz nagy reményeket. Aki valóban ilyen ember és komoly kapcsolatot akar, az nem társkeresőn van.
Ezek általában csak magukat nagyon előadő műmájerek, akiknek az "értek valamihez" kimerül 5 mondat közhelyben az adott témáról, a kreativitásuk meg a pörgésük abban mutatkozik meg, hogy feltűnési viszketegséges fhaszok, akik folyamatosan produkálják magukat és minden róluk szól. Tudom, mert randiztam egy pár ilyen nagy világutazó/művészlélek/eletművésszel.
És az előbb említett a kisebbség. A többség dugni akar csak és "élni". Csak ezt általában vagy egy sor beszélgetés után tudatja, vagy a 3-4. randin, mikor már türelmetlen lesz, hogy nem voltál neki még mindig meg. Elvileg van olyan, aki csak azután kezd "hű, de elfoglalt lenni" vagy "rájönni, hogy nem áll készen", miután megdugott.:) Szóval csak óvatosan.
Aki tényleg ilyen ember, az személyesen ismerkedik ÁLTALÁBAN és/vagy foglalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!