Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik ismerősöm pasi ezt mondta: Minden pasinak kijár az életben egy igényes, szép és onormális lány aki talpraesett és picit házias" Ti hogy értelmezitek?
Egyet értetek( fiuk)?
Nem tudom megitélni jó pasi e vagy nem inkàbb tud ilyen is olyan is lenni tipus, aki mondta. Először minden nő nevében besértődtem ezen a mondaton, de jobban belegondolva... Mit akarnak azok a lànyok akik nem tudnak öltözködni, vagy igénytelenűl sminkelnek. Slamposak, nagyi cuccban jàrnak. Minden alkat lehet szép ha ahhoz alakìtja a stìlusàt. Némelyeken egy fodràsz egy kozmetikus sokat segìtene. Na meg akinek fordúl ki a bokàja az olcsó magassarkuból...
ez nem igaz, hogy kijár...akkor "jár", ha tesz is érte és úgy viselkedik a kapcsolatban...
23F
Ha kijár, akkor én örömmel elcserélem ezt a lehetőséget 100 millió forintra.
Amúgy egy baromság, és az ismerősöd egy idióta.
Akkor ezzel az erővel minden nőnek kijár egy igényes, jóképű és normális pasi, aki nagylelkű és kicsit gazdag...
Jaj, hagyjuk már az ilyen marhaságokat, könyörgöm, nem jár semmi ebben az életben, annyit várhatsz mástól, amennyit te is adhatsz, minden más ráadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!