Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőttek a férfiak igényei?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőttek a férfiak igényei? Manapság átlagos lánynak tartanak olyat, aki annak idején még szépség királynőnek számított?

Figyelt kérdés

Pl.:

Tana Wooley

[link]

Jackie Johns

[link]

Sheila Joe Harris

[link]

2018. febr. 6. 13:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Amióta megjelentek a szépészeti műtétek, a fogszabályzó, fogfehérítés, póthaj, smink, photoshop meg társai, azóta igen.
2018. febr. 6. 13:18
 2/17 anonim ***** válasza:
93%

Sok férfi szerint:

- cicababa 8 kiló sminkkel = "szép / top / igényes lány"

- cicababa 3 kiló natúr sminkkel = "átlagos, aranyos lány"

- átlagos lány = "átlag alatti lány"

- átlag alatti, csúnyácska lány = ?????????? (nem veszik észre, hogy léteznek)

Ezen az oldalon Palvin Barbi ducinak és átlag alattinak számít, mit vársz? :D

2018. febr. 6. 13:21
 3/17 anonim ***** válasza:
92%

Általában azok finnyáskodnak, akik a való életben oda sem mernének menni egy csinos lányhoz, itt viszont jól lepontozzák. Pl. az ilyen csajokat:

[link]

2018. febr. 6. 13:42
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem igazan. Legtobb pasinak csak itt nagy a szaja, megszolalni sem mernek, ha not latnak.
2018. febr. 6. 14:05
 5/17 anonim ***** válasza:
9%
Ez azért van, mert a csajok állandóan versengenek egymással. Ha nem tennék, nem emelkedne az átlag sem.
2018. febr. 6. 14:33
 6/17 anonim ***** válasza:
88%

Egyrészt igen,de leginkább azok szólják le őket, akiknek nincs mire,hogy nagy igényük legyen,mert úgy néznek ki és annyit is adnak magukra.

A másik,hogy változnak a szépségideálok.Az őskorban a willendorfi Vénusz volt,kb a reneszánsz korban a Botticelli-féle filigrán Vénusz volt,most a műpichák.

2018. febr. 6. 15:01
 7/17 anonim ***** válasza:
53%

férfi itten!

Nem. én egyrészt utálom a modelleket, mert tudnának sokan szépek lenni, de gebéskednek és 8 tonna sminkkel elrontják a bőrüket, arcukat.

Én szeretem a természetes lányokat, és igen, eddig minden párom belátta, miután elvettem az agymosóikat (idióta magazinok online vagy papír formában, retardált juhtyukkerek videói stb), hogy tényleg szebbek smink nélkül, csak idő, mire kimegy a fejükből a sok baromság, amit belemosnak. :)

A legfontosabb nálam a szép mosoly.

2018. febr. 6. 15:38
 8/17 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen férfiak, de nem sokan azért...

Engem mindig megdicsérnek natúr sminkben, hogy milyen szép vagyok "kencék nélkül", ha meg tényleg nem sminkelek semmit, akkor többen is rákérdeznek, hogy beteg vagyok-e, vagy csak nem aludtam eleget... wtf :D

2018. febr. 6. 16:27
 9/17 anonim ***** válasza:
93%
Nőttek a férfiak igényei? Én itt azt olvasom nap mint nap, hogy mennyire hót igénytelenek a férfiak. Jó lenne, ha végre eldöntenétek, akkor most mi is van.
2018. febr. 6. 16:40
 10/17 anonim ***** válasza:

Nem nőttek a férfiak igényei. Egy nőnek külsőre gyakorlatilag csak annyi dolga van, hogy megóvja azt, amit a természet már eleve megadott neki. Ha egy nő nincs elhízva, lehetnek teljesen átlagos vonásai, teljesen átlagos teste, teljesen átlagos megjelenése, akkor is vonzónak fogják tartani a férfiak.

Akiknek valójában nagy igényeik vannak, azok a férfiak "elitje". A nagymenők, az alfahímek. De ők igencsak kevés részét alkotják a teljes férfi populációjának.

Megoldás: Átlagos nőként ne a legjobb pasikat akarjátok, hanem érjétek be az átlagos férfiakkal, akik meg fognak becsülni titeket. A nagymenő alfahímek viszont csak meghúznak és eldobnak.

2018. febr. 6. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!