Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőttek a férfiak igényei?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőttek a férfiak igényei? Manapság átlagos lánynak tartanak olyat, aki annak idején még szépség királynőnek számított?

Figyelt kérdés

Pl.:

Tana Wooley

[link]

Jackie Johns

[link]

Sheila Joe Harris

[link]

2018. febr. 6. 13:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Miért mondják sokan, hogy a nők versengenek egymással? Ez egy akkora tévhit. Engem soha nem érdekelt, hogy más nők mit hordanak vagy hogy áll a hajuk, csakis magamnak és a pasiknak akarok tetszeni.
2018. febr. 6. 21:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem tetszel :p
2018. febr. 6. 22:16
 13/17 anonim ***** válasza:

A korral változik a szépségideál. Elég, ha megnézed a régi James Bond filmeket. A régi filmekben levő Bond-lányok karakteres arcú, harmincas felnőtt nők. A mostani filmekben meg lágy vonású, kislányos arcú huszonéves nők a "szépségek". Nem nőttek az igények, csak más jellegzetességekre helyeződött a hangsúly.

Különben sem kell szépségkirálynőnek lenni, hogy társat találjon valaki. Egy átlagos lány is, ha kedves, mosolygós, vidám természetű, bőven válogathat a jelentkezőkből.

2018. febr. 7. 04:43
 14/17 anonim ***** válasza:
62%

"Akiknek valójában nagy igényeik vannak, azok a férfiak elitje."

Ezt ugye nem gondolod komolyan? :DD

Biztos a férfiak elitje ül gyakorin, és szidja orrba-szájba Palvin Barbit és a többi modellt, hogy bőven átlag alattiak, és dagadt és ronda stb.

Engem is érdekes mód mindig azok szóltak le, hogy kicsi a mellem, meg igénytelen vagyok amiért nem sminkelek, meg igénytelen vagyok amiért nem kondizok, akik... nos hogy fogalmazzak finoman.... maradjunk annyiban, hogy NAGYON távol állnak az "elittől" :D

2018. febr. 7. 11:29
 15/17 anonim ***** válasza:
59%
A nok versengenek egymassal pedig ezt ferfikent is tudom kozeli szemelyektol. Ha nem is mondjak ki konlretan mert az onerzetuket rombolja , inkabb bele kotnek minden kis apro hibaba ami a masikon van es erositik azt ami nekik jobb. Ennek ertelme nincs de ezen valtoztatni nem lehet . Az emberek irigyek.
2018. febr. 7. 13:13
 16/17 anonim ***** válasza:

14-es! Nem tudom, hány éves vagy, de azért egy ilyen egyszerű manipuláción átláthatnál. Akkor kezdjük az elejétől:

A nőknek vonzóak azok a férfiak, akiket más nők is vonzónak tartanak.

Ha sok nő tart vonzónak egy férfit, akkor annak a férfinak megvan a lehetősége, hogy magas elvárásokat támasszon, és válogathasson.

Mi következik ebből?

Hogy a férfiak egy része elkezdi kritizálni az olyan nőket is, mint Palvin Barbi. Ezzel azt akarják sugallni, hogy magas elvárásaik vannak, amivel pedig azt próbálják érzékeltetni, hogy válogathatnak a nők közül, mivel sok nőnek bejönnek.

Persze a legtöbb esetben ez a manipulációs kísérlet átlátszó és nem fog sikert aratni, de mégis bizonyos esetekben, ha a nők kellően hiszékenyek, akkor bedőlnek neki. Mit fog eredményezni ez?

Hogy a hiszékeny nők vagy elhiszik, hogy az a pasi jobb pasi, amilyen, vagy azt, hogy ők tartják magukat kevesebbre.

2018. febr. 7. 13:23
 17/17 anonim ***** válasza:

"Miért mondják sokan, hogy a nők versengenek egymással? Ez egy akkora tévhit. Engem soha nem érdekelt, hogy más nők mit hordanak vagy hogy áll a hajuk, csakis magamnak és a pasiknak akarok tetszeni."

A versengésnek nem kell tudatosnak lennie. Ha X és Y küzd Z figyelméért, akkor akkor is versengenek (vagy inkább versenyeznek?), ha nem tudnak egymásról.

2018. febr. 7. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!