Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos lányként tényleg ennyire rosszak az esélyeim?
Nem szeretnék ismerkedni, csak elméletileg érdekel.
Az eddigi párkapcsolataimban mindig az volt a probléma, hogy nem nézek ki elég jól.
Átlagos a külsőm, azaz az arcom elvileg szép, az alakom pedig átlagos. Nem vagyok duci, nincs kilókban mérhető feleslegem, de sovány sem, az arányaim a 90-60-90-hez közelítenek.
Mindig megkaptam, hogy nekik a szilikon mellű/szájú, póthajas "jónők" kellenek. Hiába van nagy mellem, vastag szám, hosszú hajam, az nem jó, mert az nem mű.
Illetve ugye nem sminkelek, nem öltözök ribisen, nekik meg minimum ilyen nők kellenének:
Emellé ugye ribis viselkedés is társuljon, tehát félpucér fotók instára, utcán zsebkendőnyi miniruha, 15 centis cipősarok....
Az összes esetben teljesen átlagos, az aktuális közízlés szerint nem ideál típusú srácokról volt szó 22-32 között.
Végképp nem sporoltak, az egyikük kicsit el is volt hízva (10-15kg felesleg). Illetve nem adtak magukra annyira, hogy egy ilyen nő férfi változatának feleljenek meg. Szóval fodrász max félévente, új ruhák még ritkábban....
Mégis, milyen kilátásai lehetnek egy átlagos lánynak, ha a hétköznapi férfiaknak ekkora elvárásai vannak?
Miért lenne kamu? Nem az.
Nem pontoztam senkit.
És azt honnan tudhatnám?
Mivel nem ezzel indítunk randin, volt, hogy hosszabb idő után vallották be.
Ezek fhasszopó szájú barbi babák.
Normális férfiakat taszítja az ilyen. Sokaknak a természetesebb nők tetszenek.
a) teljesen kamu kérdés
b) bebeszéled magadnak, hogy emiatt lépnek le a férfiak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!