Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi tényleg nem hajlandó kapcsolatban gumival védekezni, akkor sem, ha a nő eü okokból nem szedhet gyógyszert?
Ha szeretek valakit, akkor keresek megoldást a gondjainkra.
De mivel életemben egyszer sem szeretett senki, így ezt sosem kell.:D
#1 😂😂😁😁
Amugy ja, utalom, mindig is utaltam....elszakad, kiszakad, nehez felrakni, kicsi, szorit....akkor valami mas megoldas kellene....sok fele modszer van, utana kell nezni.
De hajlandó, aki normális az megérti ezt.
(tény hogy ég és föld a különbség, gumival és anélkül szeretkezni...)
Bár nő vagyok, de volt olyan párom, aki nem bírta elviselni a gumit, én meg nem vagyok gyógyszer párti.
Nálam a hüvelygyűrű a megoldás, esetleg azt érdemes kipróbálni:) A férfinak nem kell a gumi, a nőnek nem kell a gyógyszer, nem ártalmas, és véd is.
Általában nem hajlandóak komoly kapcsolatban, de sajnos sokan még komolytalan "kapcsolatban" is fanyalognak miatta. Ha viszont a nőnek eü problémái vannak, és így is lesz@rja, érdemes elgondolkodni rajta, hogy a megfelelő társat választotta-e, mivel akit egyáltalán nem érdekel, mit tesz veled a gyógyszer, az rohadtul nem szeret téged.
# 5, hülyeségeket azért nem kellene írni, a hüvelygyűrű ugyanúgy hormonokat tartalmaz...
Én meg egész egyszerűen utálom.
Semmit nem érzek benne, idegesít, lelankadok tőle és így sem így, sem úgy nem lenne szex.
Annak pedig még úgy sem lenne értelme, hogy fél marék viagrával 3+ órán keresztül reszelem a lányt, de még mindig nem tartok ott, hogy különösebben éreznék valamit, azaz élvezném.
Gondolom lányok sem szívesen alkalmaznának olyan fogamzásgátló módszert ami kényelmetlen, elveszi az élvezetet és az orgazmusában is meggátolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!