Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi tényleg nem hajlandó kapcsolatban gumival védekezni, akkor sem, ha a nő eü okokból nem szedhet gyógyszert?
A férfiak tudják használni a gumit. A pasik nem.
Érdekes, én pont a tablettával vagyok így, hogy teljesen kiszáradok tőle, nincs kedvem a szexhez, és egy óra reszelés után se vagyok az orgazmus közelében sem. Ezek a leggyakoribb mellékhatásai. Mégis rengeteg nő szedi, a pasija kedvéért.
Micsoda szerencse, hogy ezen kívül még másképp is lehet védekezni!
Viszont: gumi nélkül csak akkor, ha szépen elmentünk együtt STD szűrésre! Magánrendelésen se drága, és nagyon diszkrétek.
Nem mondom, hogy betegesen félek a nemi betegségektől, de sajnos közelről láttam, milyen a méhnyakrák. Úgyhogy kösz, nem kérek HPV-t.
Nőként utálom a gumit, teljesen elrontja a hangulatot, megöli a pillanatot.
Gyógyszer kizárt.
Spirál, vagy én már 3 gyerkőc után az elköttetésen gondolkodom.
Exem is ilyen volt, és istennek nem akarta felfogni, hogy PCOS meg trombózis miatt nem szedhetek hormont. Semmilyent, így is félévente endokrinológushoz jártam.
Folyton nyávogott meg hisztizett a gumi miatt, veszekedett, hogy ő nem élvezi a szexet, szedjek gyógyszert.
Oké, elég hamar ex lett.
A párom nem erősködik, jobb lenne nélküle a szeretkezés, persze, de neki fontosabb az egészségem, mint holmi gumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!