Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik akkor, ha egy férfi el akarja jegyezni a pàrjàt, de nem hajlandó térdet hajtani előtte?
Szegény,szegény kérdező... Most mint anya írok! A koromnál fogva a fiam lehetnél. Szóval nagyon kérlek,keress fel egy pszichiátert-ne pszichológust,mert orvosi segítség kell Neked. Olyan fokú gyűlölet van benned, amilyen a sorozatgyilkosokban. Sajnálom, hogy olyan anya jutott Neked, aki miatt ennyire nőgyűlölő és embergyűlölő lettél. Valószínűsítem,hogy apád magatokra hagyott, édesanyád egyedül nevelt fel,és behódolt annak a pasinak aki veletek élt és nem Te voltál neki az első.Sajnálom hidd el, de ilyen hozzáállással 40 éves korodra ki fogsz égni és vagy öngyilkos leszel vagy gyilkos. Ne tedd egyiket se. Kérlek menj orvoshoz!
OFF.
Nézze, anyuka!
Nincs szükségem sem pszichológusra, sem pedig pszichiàterre, mert jól ismerem azokat a lélektani folyamatokat amik bennem és màsokban is zajlanak. Màsrészt, nekem semmi közöm nincs a sorozatgyilkosokhoz, közönséges szalmabàbérvelés, amit mondott. Ha viszont Ön úgy gondolja, hogy az indulatossàg elegendő ahhoz, hogy valaki sorozatgyilkos legyen, akkor mit szól a stamfordi börtönkísérletnél is meggyőzőbb Abu Gharibi visszaélésekhez, melyek jól dokumentàljàk a negatív személyiségvàltozàst? Alapvetően arról van szó, hogy tisztességes emberek bizonyos körülmények között követhetnek el borzalmas tetteket. Ha Ön ott lett volna Abu Gaharibban, tàlàn maga sem lett volna kivétel ez alól. Màr régen felismertem, hogy alapvetően a túl jó emberek a legaljasabbak, ez nőknél meg szinte mindig így van. Sosem abban fog a legnagyobbat csalódni, akit ringyónak tartanak, mert az talàn őszinte, hanem abban, aki "szende szűz típus", ezt jól jegyezze meg. A helyében tehàt én újragondolnàm az, hogy mely emberek sajànlatra méltók, és kiktől kell tartani.
Üdv!
"Nem kivételezek semmilyen nővel. Történt velem egy esemény, és annak idején megfogadtam, hogy életem nagy szerelmével sem fogok kivételezni sosem."
Ezt nem mesélnéd el? Csak hogy megértsük, mi tett be nálad ennyire.
Nem hiszem, hogy felesleges lenne, az érdeklődésem őszinte. Plusz velünk, nőkkel szemben sem igazán fair, hogy látszólag ok nélkül (mivel a személyes okaidat nem ismerjük) beszélsz rólunk gyűlölettel (hívhatod ellenszenvnek is, mindegy), majd úgy teszel, mintha a mi hibánk lenne, hogy ezt nem kezeljük toleránsan.
Persze ha nem akarsz beleállni és rendesen végigjátszani a játékot, akkor ez van.
Mivel normàlisan kérdeztél, ezért most én is normàlisan fogok reagàlni.
Nem gyűlölöm a nőket, hiszen ha gyűlölném őket, akkor lefeküdni sem akarnék velük, vagy ha igen, akkor nem törekednék arra, hogy úgy menjenek haza, hogy azt gondoljàk, velem volt életük legjobb szexuàlis élménye. De igen, ellenszenvem van velük kapcsolatban. Itt hozzàteszem, hogy nem àllok a férfiak oldalàn sem, mivel antiszociàlis vagyok. Visszatérve az ellenszenvre: annyi adat került a kezembe a témàval kapcsolatban, hogy lassan egzakt értelemben kimondhatom: semmi sem igaz abból amit a közhiedelem a nőkről mondd (vagy hazudik). Véleményem szerint tehàt nem érdemlik meg azt a tiszteletet, amit kővetelnek maguknak, a letérdeltetést meg plàne nem. Kb. ennyi a lényeg.
Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!