Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hazudott? Évek óta együtt élünk és amikor rákérdeztem a házasságra, játszotta a hülyét?
6 éve vagyunk együtt, 3 éve együtt élünk. Én 29 vagyok, ő 38.
Jól megvagyunk, nincsenek jelentősebb konfliktusok. Voltak kapcsolataink ezelőtt, de senki nem volt házas.
Tudja, hogy nekem fontos a házasság, mert nem szeretnék valakinek évek után is a csaja lenne, meg járni vele. Tehát nem magára az esküvőre és az azzal járó felhajtásra vágyom, de azért úgy gondolom, már nem gyerekek vagyunk és igenis fejlődhetne a kapcsolatunk, főleg, hogy ő már szinte mindennap mondogatja a gyerektémát.
Azt is megmondtam neki világosan, hogy csakis kizárólag házasságba szülnék.
Pár napja életemben először rákérdeztem, hogy mik a szándékai. Teljesen meglepődött, nem értette, miért kérdezek ilyet. Hebegett-habogott, azt mondta, nem tudta, hogy nekem ez fontos, meg ez csak egy papír szerinte, és nincs is jelentősége. Ő szeret engem így is stb stb...
Mondtam neki, hogy ne hazudozzon, hiszen mindig elmondtam neki, hogy én is akarok gyereket, de csak házasságba, akkor most miért lepődik meg? Utána azt mondta, hogy az sok pénz, majd azt mondta, hogy meg akarta kérni a kezem, már a gyűrűt is kinézte, de most elrontottam, mert rákérdeztem.
Szerintetek hazudik? Annyi mindent összehordott. Azóta nem merek rákérdezni sem, de nagyon bánt, hogy ezt mondta. Talán pár nap múlva ismét felhozom neki. Mit gondoltok, van valami megoldás?
Mi csak akkor beszéltünk/veszekedtünk erről, ha jól emlékszem. Talán volt pár szarkasztikus megjegyzésem a dolog kapcsán, de nem is válaszolt rá soha.
Igen, jól végződött és tudom, hogy ez igen ritka. Mondjuk hozzátartozik a dologhoz, hogy nekünk tényleg jó volt a kapcsolatunk, jól elvoltunk mindig is és éreztem, hogy komolyan tervez velem, ezért sem értettem, miért terel az esküvő kapcsán.
Viszont ha lehet egy tanácsom: ha a kapcsolat nem az igazi, azt megérzi az ember. Ott nem a házasság a legnagyobb baj. Ebben az esetben szerintem tényleg csak ígéret marad.
Írtam, hogy rákérdeztem és mit reagált (#29-es is én voltam):
"jaj miért csinálom ezt, majd meg fog kérni, de ne rontsam már el, mert el fog menni a kedve ha ilyen leszek (de még nem ment el a kedve állítólag), úgyhogy már fel sem merem hozni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!