Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párommal másfél éve élek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal másfél éve élek együtt. Feladtam érte mindent. Egyik napról a másikra fura sms-eket kapott nőktől! Mikor rákérdeztem mi ez, azt mondta, hajtja az ösztön, de szeret, neki nem kell más, ez csak a változatosság miatt van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
15%
főzz egy kávét két cukorral.
2010. szept. 30. 19:30
 2/9 Moszuke ***** válasza:
100%

persze ez függ a társadalomtól is hogy az adott helyen mi az elfogadott. van ahol 3-4feleség az bakfitty.

DE:

az ember igaz ösztönlény mint minden más állat, csak attól különbözünk tőlük hogy mi eltudjuk folytatni a primitív ösztöneinket. mint a vadászszellem, és az hogy minél több nőt tartsunk egy háremben, domináns hímként.

ha ez a kedves barátodnak nem megy akkor küld el a k@rva &nyjába.

ennyi.

2010. szept. 30. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Pff...ezt a gáz szöveget...-,-' Hajtja az ösztön...aha..hát nem tudom... én nem tudnám eltűrni, hogy félreb@sszanak mellettem azért, mert "hajtja az ösztön" a másikat...

Ő már megcsalt, vagy megfog...tuti...

Én otthagynám...tudom, nem könnyű, de az ilyen tetűtől jobb minél előbb megszabadulni...

2010. szept. 30. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Beszélj vele. Itt nincs olyan h ösztön.

Te vagy neki nem más. Ennyi.:)

2010. szept. 30. 19:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondta, hajtja az ösztön,"

Akkor te is hajtsd el. Mi ez hogy tartok egy állandó nőt de ide oda kóválygok mások között? Az ilyen miért szeretne?

2010. szept. 30. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Itt gáz szagot érzek...Ez tényleg elég gyenge szöveg, szerintem jobb lesz odafigyelned, ne hagyd, hogy hülyét csináljon belőled.
2010. szept. 30. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, a pasid egy önző, ostoba farok. Az más kérdés, hogy miért kell BÁRKIÉRT feladnod mindent? Egy ember sem ér meg ennyit, ugyanis a párod is elsősorban a SAJÁT érdekét nézi egy kapcsolatban, ha neki úgy tartja kedve, te mehetsz amerre látsz. Mi van, ha egy nap úgy dönt, hogy talált nálad egy jobbat? Akkor az egész életedet feladtad egy semmiért?

Ne haragudj, de ezt senki szemére nem vetheted, hogy feladtál érte mindent, mert ilyet egy ember nem csinál. Két teljes, önálló embernek kell párkapcsolatot alkotnia, és így senki nincs kiszolgáltatva a másiknak, ez a kölcsönös tisztelet. Sajnálom, hogy így kellett csalódnod, meg hogy buta módon feladtál mindent.

2010. okt. 2. 12:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Kezd el felépíteni a saját független életedet, majd amikor elég erős vagy, hagyd ott ezt a f*aszt a pitsába. A pasi így, hogy feladtál mindent, totálisan tudja, hogy ki vagy neki szolgáltatva, ezért ő félrekúrogathat meg mindent megcsinálhat veled. Ez az idővel egyre rosszabb lesz, ahogy egyre ki leszel neki szolgáltatva, tönkre fogsz benne menni (gyerekről nem is beszélve).
2010. okt. 2. 12:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,aki válaszolt a kérdésemre.Minden válaszban találtam valamit,ami segít a továbblépéshez.
2010. okt. 3. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!