Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok a barátommal féléve vagyunk együtt. Tegnap a strandon egy nő bahajolt és ő jól megbámulta. Majd mikor rákérdeztem h tetszik? Ő azt mondta picit már már mosollyal az arcán...
teljesen megértelek, és én is ezt tenném... igazából mindenkinek más a véleménye, hogy mi megengedhető, de én amellett vagyok, hogy ha velem jár, akkor szeressen annyira illetve tetszek neki annyira, hogy ne bámuljon meg más nőket... Én most 3 éve vagyok együtt a barátommal, és az elején kicsit féltékenykedő voltam, bár nem volt igazán okom rá, csak féltem, hogy ez lesz, ami veled történt, és én is így viselkedtem vele. De mára már teljes a bizalom, tudom, hogy én tetszem neki a legjobban, és ő is nekem. én sem szoktam megbámulni más srácokat, akárhogyan is néznek ki. nekem ez furcsa lenne, és neki is, ha ő bámulna meg nőket. bár próbálok mindig a kedvében járni, hogy még eszébe se jusson más nőért ácsingózni...
én a helyedben kipróbálnám, hogy ő mit szól hasonló helyzetben... szóval megbámulnék a szeme láttára egy srácot (ha szól érte akkor már fel is vetette a témát, ha nem szól, akkor pedig be kell vallanod, hogy téged ez eléggé zavar, és mondja meg, hogy mi nem tetszik rajtad eléggé ahhoz, hogy más csajokat kelljen nézegetnie)
én ki nem állhatom, ha nem tart elégnek engem, de mint látod az 1. hozzászólónál, van aki másképp fogja fel. biztos fiúknál is. ha neked úgy könnyebb, beszéld meg vele őszintén, hogy zavar, de azt se szeretnéd, hogy titokban nézegesse a lányokat, hanem, hogy te tetszél neki a legjobban...
Igen, túlzásba viszed.
Most komolyan, szeretnétek ha vakok lennénk ?
Személy szerint én örülök hogy értelmes párt találtam aki megérti hogy én őt szeretem és azért meg megnézek esetleg egy csajt, attól még mindig ő mellette vagyok és ha lehet mellette szeretnék megöregedni.
ha van egy jó kocsid, a többire rá se nézel? persze, hogy rá nézel, de mégcsak nem is gondolsz arra, hogy átülj a sajátodból.
tudom nem a legjobb példa, de a lényeget lehet érteni. teljesen normális, nem kell féltékenykedni, megnézi, nyugtázza, hogy jó, de attól még veled marad, ebből nem következik egyenesen, hogy megcsal, vagy akar.
szerintem egyértelmű, hogy a barátod túlzásba vitte a bámészkodást
ha te vissza tudod fogni magad, és nem nézel meg minden szépen kigyúrt, helyes pasit így, akkor ő is uralkodjon magán... főleg ha ezt téged ennyire zavar... mindenképp beszéljétek meg őszintén, ha tényel szeret és fontos vagy neki, akkor változtat a szokásain
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!