Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hazudott? Évek óta együtt élünk és amikor rákérdeztem a házasságra, játszotta a hülyét?
6 éve vagyunk együtt, 3 éve együtt élünk. Én 29 vagyok, ő 38.
Jól megvagyunk, nincsenek jelentősebb konfliktusok. Voltak kapcsolataink ezelőtt, de senki nem volt házas.
Tudja, hogy nekem fontos a házasság, mert nem szeretnék valakinek évek után is a csaja lenne, meg járni vele. Tehát nem magára az esküvőre és az azzal járó felhajtásra vágyom, de azért úgy gondolom, már nem gyerekek vagyunk és igenis fejlődhetne a kapcsolatunk, főleg, hogy ő már szinte mindennap mondogatja a gyerektémát.
Azt is megmondtam neki világosan, hogy csakis kizárólag házasságba szülnék.
Pár napja életemben először rákérdeztem, hogy mik a szándékai. Teljesen meglepődött, nem értette, miért kérdezek ilyet. Hebegett-habogott, azt mondta, nem tudta, hogy nekem ez fontos, meg ez csak egy papír szerinte, és nincs is jelentősége. Ő szeret engem így is stb stb...
Mondtam neki, hogy ne hazudozzon, hiszen mindig elmondtam neki, hogy én is akarok gyereket, de csak házasságba, akkor most miért lepődik meg? Utána azt mondta, hogy az sok pénz, majd azt mondta, hogy meg akarta kérni a kezem, már a gyűrűt is kinézte, de most elrontottam, mert rákérdeztem.
Szerintetek hazudik? Annyi mindent összehordott. Azóta nem merek rákérdezni sem, de nagyon bánt, hogy ezt mondta. Talán pár nap múlva ismét felhozom neki. Mit gondoltok, van valami megoldás?
Ahogy írták erről sokkal korábban, az első vagy második évben kellett volna beszélni, és elkerülhető lett volna ez a helyzet.
Nem akar elköteleződni, de már van olyan idős hogy motoszkáljon benne a kisördög hogy itt kell hagyjon valamit "maga után", ezért a gyerek. Már ha igazán akarja, nem csak mondjuk környezete nyomására menne bele a dologba.
Mi kéttanúsan házasodtunk, semmi faxni, és bizony VAN jelentősége, a két ember fejében, mert egymást választottuk, egymás mellett köteleződtünk el. Elválhatunk persze, a lakáshitelünket is felbonthatjuk, minden visszacsinálható ha nagyon akarja az ember. De ott van a döntés hogy igen, egymást választottuk.
Hantázik a hapsi, szép nemesfém gyűrűket már párezerért lehet kapni, nem a pénzről szól hanem a szándékról, ami neki nincs meg.
Te tudod, belefér-e még neked x évnyi toporgás, de lehet jobban jársz ha kilépsz ebből és nem veteted magad tovább hülyére. Őszintén már az is sértő hogy 6 év után nem tud ilyen kardinális kérdésben őszinte lenni.
Jut eszembe!
Olyan papírja van-e vajon, hogy elvált?
Csak erről az ijedt hisztről jutott eszembe.
Összeházasodtunk! :)
Kiderült, mikor ezt a kérdést kiírtam, már megvolt a gyűrű, csak várt, hogy mikor adja oda. Megvárt vele egy koncertet, ami csak ősszel volt, addig meg ezekkel a bullshitekkel próbált meg terelni.
#29 Pontosan ez az "elrontás" az, amitől a falra mászok. Azzal rontjuk el, hogy próbálunk beszélgetést kezdeményezni a saját jövőnket, saját életünket illetően? Nekünk nincs beleszólásunk, a pasik szerint egy feladatunk van, csendben várakozni, még akkor is, ha ők nagyon jól tudják, vagy sejtik legbelül, hogy örökre várni fogunk...
Ezért is örültem ennyire a kérdező sikerének, mert eddig ő az első, aki ilyen párbeszédek után arról számolt be, hogy esküvő lett a történet vége, nem pedig az, hogy 1, 2, 5 stb. évvel a kérdés kiírása óta is csak várja a lánykérést... vagy hogy időközben a pasi lecserélte valaki másra, akit pár hónap járás után feleségül vett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!