Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 18 évesen jöttem össze a párommal, mennyit kéne még várnom az eljegyzésig?
Mennyire ragaszkodsz a nagy lagzihoz? En pl anno hiaba akartam, mara mar elengedtem.
Sok boldogsagot egyebkent, orulok, hogy egyutt maradtatok! A gyerekert meg ha szeretnetek, akkor mar most kezd el ragni a fulet, hogy idoben legyetek :D
Akkor ördögi kör, ha hagyod. Miért nem mondod, hogy te nem vágy nagy lagzira? Vagy arra vágysz? Ha igen és tudod, hogy erre még gyűjtenek kell, akkor mi a kérdés? Akkor tudod, miért nincs még szervezés...
Gyereket akarsz? Hány évesen? Lehet még évekig gyűjtögetni a nagy lagzira, csak nehogy azon kapd magad, hogy 30 éves korodra még mindig nem volt még a lagzi és összevesztetek... Ha egy lagzit eddig húztok az anyagiak miatt, mi lesz a gyerekvállalással? Azt meddig húzza majd kamuba? Amíg el nem múlsz 40? Nekem furcsa a hozzáállásod. Félvállról veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!