Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak-e külföldön a párommal?
Azt tisztázd magadban, hogy szereted-e még a párod. Ha igen, akkor szedd össze magad, mert minden változás nehéz, pláne hogy kb. 1 hónapja lehetsz kint. Fogd fel új lehetőségnek, kihívásnak.
Ha pedig nem szereted már, akkor menj haza! Ne húzd az időtöket!
90 szazalekban hasonlo sma helyzetem..En is parom miatt koltoztem kulfoldre, mint te, en is mindenemet feladtam ami voltam, nincsenek barataim, egyedul erzem magamat minden nap.Igaz parom azt mondja szeret, de nem mindig erzem ezt. En imadom rajongok erte, O is elmegy itthonrol es minden nap, meg hetvegen is csak este keson jar haza. Tv zes vacsora es alvas. Semmi kozos beszelgetes sem reggelrol sem pedig este. Epp mondtam mar csak annyit szol hozzam lassan ha igy haladunk, hogy jo reggelt, este pedig jo ejt. Szuksegem lenne ra, szuksegem lenne megosztani valakicel erzeseimet oromomet. En is nyelvet tanulok de nem segit ez sem. Nem vagyok tul boldog mert naprol napra egyedul erzem magamat.
Szoval nem egyedi ami veled van, en tudom mit erzel. De meg rovid ideje vagy kint vele, ne add fel. Szeretitek egymast, talan besikerulhet a picibaba is, ne hagyd ott. Foglald el magad a nyelvtanulassal, es mozdulj ki a lakasbol, setalj, ne toltst minden napot otthon. Belelehet orulni ha egyedul vagy a lakasban egesz nap. Amugy hol elsz kulfoldon, melyik orszagban ?. Legyszi irj mar par sort privatba ha gondolod. Szia minden jot
Szerintem egy 5 éves kapcsolat nem ér meg annyit, hogy feladd a barátaidat, a családodat. Pasit bármilyen korban lehet találni, ennek semmihez nincs köze.
Most mondod, hogy alig foglalkozik veled, meg úgy érzed meg se ért. Ha becsúszik egy baba, nagyon nagy az esélye, hogy még jobban egyedül maradsz a gyerekkel és esélyed nem lesz kitörni abból a helyzetből.
Tudod, egy szülő és az élet is azt tanítja, hogy csináld amit szeretsz, de te megírtad, hogy neked ez egyáltalán nem jó. Boldogtalan vagy. És függve, hogy melyik országba élsz, lehet nem is néznek rád az emberek jó szemmel és nem is találnál úgy igazán barátokat.
Szerintem gyere haza és próbálj vissza menni a munkahelyedre. Fiatal vagy még. Könnyen találhatsz mást.
Sok olyan emberről hallottam már, hogy 5-6 év után váltak szét. Középső bátyám is 14 év házasság után elvált.
Pontosabban a nő tőle. Most legalább bátyám is boldogabb kapcsolatban van már.
Szóval nem lehetetlen.
De a párod ne akard vissza csábítani haza, ne rombold le az álmait, mert akkor ő lenne boldogtalan, ha haza kellene jönnie, főleg, ha most tényleg jobban keres.
Nincs helyetek egymás mellett bocsi, de ez az igazság.
Azt javaslom, hogy minden nap öltözz fel és sminkeld ki magad. Akkor is, ha nem mész sehova se, saját magadnak. Hidd el, máris jobb lesz, hiszen ugyanolyan csininek érzed majd magad. Illetve minden nap menj el valahova. Akárhova. Nézz utána, hogy van-e nyelvtanfolyam kint, jarj el oda.
Keress közösségi programokat, barmit. Nem tudom, hogy mik vannak kint Svájcban, de tuti van valami lehetőség külföldieknek is. Keress facebook csoportot, hátha élnek kint magyarok.
Én a helyzet fordítottjában voltam kb nőként. Franciaországban tanulni. Kijött a parom, 0-24 a lakásban volt, tanulta a nyelvet, állást keresett. Négy fal között volt, semmit se csinált. Belehervadtam én is, csak vele voltam és filmeztünk.
Kicsit nézz körül, járj a világban. Hidd el, finomabb a reggeli kávé egy kávéházban. Kozben tesztelheted az új nyelvtudasodat.
Remélem, hogy tudtam segíteni.
Azért az is fura, hogy neki tudnia kellett volna 2 hónapra előre, hogy anyukád majdnem meghal. Az is lehet, hogy most nagyon negatív vagy a történtek miatt és felelőst keresel. Szerintem majd akkor vonja mérleget, ha már jobban vagy.
31/f
Kevés dolog gyilkolja jobban a kapcsolatot, mint amikor két ember ennyire különbözően tölti a napjait. Az egyik munkába jár, dolgozik, pörög, ezernyi inger éri naponta, míg a másik otthon ül a magányába és az ingerszegény környezetbe belefásulva.
Bármilyen hihetetlen is azonban, nem mindenki alkalmas hazát cserélni. Pl én sem vagyok alkalmas. Németország befogadott, de én nem fogadtam be Németországot. Én (6 év után) áprilisban hazatelepülök. Neked is ezt tanácsolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!