Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lenne lehetőségem külföldön...

Lenne lehetőségem külföldön dolgozni, de 4hónapos a babánk menyek vagy maradjak?

Figyelt kérdés
Természetesen van hitelünk amit egyre nehezebben tudunk fizetni(de még megy)ha kimennék akkor hamar kitudnám fizetni és lehetne gyűjteni házra viszont akkor nem lennék a családommal amikor megszólal vagy elkezd menni stb ez szörnyű a számomra viszont jelen helyzetemben úgy érzem nem tudom biztosítani a megfelelő környezetet(egy lukban lakunk hárman)szóval mit tegyek ti mit tennétek?
2009. dec. 27. 19:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
67%

menyél...

de ha magyarul sem tudsz, akkor hogy fogsz megtanulni angolul? vagy németül???

2009. dec. 27. 19:45
 2/23 anonim ***** válasza:
53%
Vidd őket is magaddal.
2009. dec. 27. 19:49
 3/23 anonim ***** válasza:
58%

amikor megszólal vagy elkezd menni stb

ezt én sem értem, de menyél vagy menyetek mindegy!

4/23 anonim ***** válasza:
90%

Én biztos,hogy mérlegbe tenném a dolgokat.Ha a megélhetésetek jobb lesz mint most,akkor menjél,mert nem biztos,hogy lesz még 1 ilyen alkalom.Nagyon rossz érzés lehet,hogy nem tudsz a gyermeked mellett lenni,de szerintem az még rosszabb,ha nincs miből megteremteni neki a szükséges dolgokat.Majd a második babánál bepótolod azt,amit most a külföldi munkával kihagysz.Beszéljétek meg a pároddal,talán ő is segíthet a döntésedben.

Sok szerencsét,és okosan döntsél,döntsetek.

5/23 anonim ***** válasza:
88%
Erdemes megprobalni,ha nem mesz messzire, akkor idonkent haza is tudsz menni.
2009. dec. 27. 19:50
 6/23 A kérdező kommentje:
Jó fej vagy tévedtem te nem szoktál gy@kér azért felpontoztalak.
2009. dec. 27. 19:51
 7/23 anonim ***** válasza:
60%
a tévedés sztem más kategória, te egyszerűen igénytelenül használod az anyanyelvedet. mondjuk nekem mind1, csak féltelek, hogy mi lesz veled külföldön, ha magyarul sem tudsz...
2009. dec. 27. 19:54
 8/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat az előző az elsőnek szol arra céloztam hogy kint leszek amikor a babánk elkezd menni beszélni és én nem leszek ott sajna nem tudom kivinni őket küldöm a pontot mindenkinek.
2009. dec. 27. 19:55
 9/23 A kérdező kommentje:
Jó hogy aggódsz értem de ne tedd megvagyok nélküle is.
2009. dec. 27. 19:57
 10/23 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Ha biztos helyed volna kint, akkor ne hagyd ki!

Elmesélek valamit.

Képzeld, mi egy hideg kis albérletben laktunk hárman Szegeden, én a férjem, és az akkor 1 éves fiúnk. A férjem úgy döntöt, hogy rosszabb már nem lehet, ő bizony szerencsét próbál Írországban(itt volt ismerős, segítség).

Tehát idén januárban kijött, eladtuk a kocsit, annak árából vett repjegyet, meg az volt az indulópénze. Én anyumhoz költöztem a kicsivel addig, míg ő talált magának itt kint munkát, helyet. 8 hónap alatt,míg külön voltunk a fiam megtanult beszélni, rengeteget nőtt és változott, viszont a neten majdnem mindennap videótelefonáltunk az Apával, így még ha virtuálisan is, de követni tudta a fiam fejlődését. Nehéz volt, de megérte. Októberben mi is kijöhettünk utána, igaz 1 fizuból élünk, de még félretenni is tudunk, és nem éhezünk. A gyerek még csak észre sem vette Apa hiányát, az találkozás első pillanatától úgy viselkedett a férjemmel, mintha el sem váltunk volna. Azóta is Apa a minden. :)

Sok szerencsét, vállalni kell , hogy lesznek nehézségek, de a szebb jövőre, a gyermeked jövőjére gondolj!

2009. dec. 27. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!