Lenne lehetőségem külföldön dolgozni, de 4hónapos a babánk menyek vagy maradjak?
menyél...
de ha magyarul sem tudsz, akkor hogy fogsz megtanulni angolul? vagy németül???
amikor megszólal vagy elkezd menni stb
ezt én sem értem, de menyél vagy menyetek mindegy!
Én biztos,hogy mérlegbe tenném a dolgokat.Ha a megélhetésetek jobb lesz mint most,akkor menjél,mert nem biztos,hogy lesz még 1 ilyen alkalom.Nagyon rossz érzés lehet,hogy nem tudsz a gyermeked mellett lenni,de szerintem az még rosszabb,ha nincs miből megteremteni neki a szükséges dolgokat.Majd a második babánál bepótolod azt,amit most a külföldi munkával kihagysz.Beszéljétek meg a pároddal,talán ő is segíthet a döntésedben.
Sok szerencsét,és okosan döntsél,döntsetek.
Szia!
Ha biztos helyed volna kint, akkor ne hagyd ki!
Elmesélek valamit.
Képzeld, mi egy hideg kis albérletben laktunk hárman Szegeden, én a férjem, és az akkor 1 éves fiúnk. A férjem úgy döntöt, hogy rosszabb már nem lehet, ő bizony szerencsét próbál Írországban(itt volt ismerős, segítség).
Tehát idén januárban kijött, eladtuk a kocsit, annak árából vett repjegyet, meg az volt az indulópénze. Én anyumhoz költöztem a kicsivel addig, míg ő talált magának itt kint munkát, helyet. 8 hónap alatt,míg külön voltunk a fiam megtanult beszélni, rengeteget nőtt és változott, viszont a neten majdnem mindennap videótelefonáltunk az Apával, így még ha virtuálisan is, de követni tudta a fiam fejlődését. Nehéz volt, de megérte. Októberben mi is kijöhettünk utána, igaz 1 fizuból élünk, de még félretenni is tudunk, és nem éhezünk. A gyerek még csak észre sem vette Apa hiányát, az találkozás első pillanatától úgy viselkedett a férjemmel, mintha el sem váltunk volna. Azóta is Apa a minden. :)
Sok szerencsét, vállalni kell , hogy lesznek nehézségek, de a szebb jövőre, a gyermeked jövőjére gondolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!