Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen csináltak cukor...

18 hetesen csináltak cukor terhelést, ami teljesen jó volt. Mivel a 16 hetes vérvételnél magas volt 7,2. Azóta nem voltam vérvételen, mert itt nincs rá lehetőségem. Külföldön vagyok. Éreznék valamit, ha magas lenne a cukrom?

Figyelt kérdés
Akkor nem mondták,hogy diétázzak.Kellene? Most 23 hetes vagyok. Otthol mikor lenne legközelebb vérvétel?
2009. jan. 6. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Hova valósi vagy?

A 7.2 a határon felül van már,de ha nem is mondták,hogy vigyázz,te attol még figyelj oda,hogy mit eszel.Fontos!Késübbekben gondot okozhat.Nekem 8.2 volt és végig kellett vigyáznom az étrendre!Egyébként nekem minden honapban nézték a cukort.

2009. jan. 6. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:
A 26. héttől gyakoribbak a terhességi cukorbetegségek, tehát akkor kéne nézetned mindenképp. A terheléses vizsgálatnál a 7.2 még elmegy. Érezni nem érzel semmit. Ilyen szinten nincsen még tünete a magas cukornak. Vigyázz a szénhidrát bevitelre, ne egyél annyi péksüteményt, édességet, és egyél több húst, tejtermékeket és zöldséget. Ha ezt betartod, a babát biztosan nem károsítod.
2009. jan. 6. 21:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem a terheléses cukrom lett 7,2.

A terheléses bőven 7 alatt maradt.

2009. jan. 6. 21:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja, M.o-on Szabolcs megyei vagyok.
2009. jan. 6. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!