Lenne lehetőségem külföldön dolgozni, de 4hónapos a babánk menyek vagy maradjak?
mennyél csak!! Legalább eggyel kevesebb gyökér lesz itthon...
külföldön meg tárt karokkal várják az ilyen bugrisokat!
Ha kimész könnyebben meg tudod adni majd neki, és a feleségednek is, ami a legjobb, de ekkor nem biztos, hogy jelen leszel az első lépéseknél, az eslő szavaknál. Szerintem ezt a pároddal kell megbeszélned, nem velünk...vele élsz!
Mérlegeljétek mindkét lehetőséget, melyikben mi a jó, mi a rossz. Melyik jár kevesebb, vagy elviselhetőbb rosszal a számotokra. Ebben mindenképpen ketőtöknek kell dönteni!
Amúgy van egy arany középút is (már írta valaki előttem): vidd magaddal őket is, vagy rögtön, vagy amint csak lehet.
19.54-es te aztan nem hasznalod igenytelenul az anyanyelvedet, amikor ugy fejezed ki magadat, hogy "nekem mind1", "sztem"...???
Ahelyett, hogy kotekednetek a kerdezovel, inkabb segithetnetek neki egy tanacssal...biztos nem jo kedveben merult fel benne a kerdes, hogy menjen-e ki vagy ne dolgozni. Lehet, hogy ez az anyuka ketsegbe van esve, hpy elveszitit a hazata feje felol es marad a 4 honapos kicsivel az utcan...inkabb segitenetek, mint kotekednetek, rosszmajuak!
Kedves kerdezo! A gyermeket lenne kivel hagynod? Nem talaltok mas kiutat, a ferjed nem tudna helyetted menni?
Es hosszu idorol volna szo?
Szerintem par honap jol jonne barkinek ebben a mai vilagban. Most van stabil munkahely? Azt is meg kell gondolni, mi lesz utana, ha hazajossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!