Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy néz ki, hogy a párom külföldön kap munkát. Menjek vagy maradjak?
Nem hogy örülnél a lehetőségnek hanem még toporogsz!Az én exem is ott dolgozik nem vitt magával szét is mentünk!!!!!!!
Azt meg döntsd el ki a legfontosabb a párod vagy a barátaid!!(Barátokkal nem tudsz családot alapítani)
Na itt egy tapasztalat első kézből.
Február 17-én jöttem ki Írországba, párom otthon maradt, mert Ő még egyetemista, nagyon nehezen került be, ezért nem is akartuk, hogy otthagyja a sulit, vagy halasszon.
Július végén mondta ki, hogy szakítsunk, ő nem vár rám tovább. Szóval most húzzál kifelé, mert meglátod, megéri. Kicsit visszavesztek az életszínvonalból, nekiálltok spórolni, és ha még lesz kedvetek hazajönni, akkor legalább lesz tőkétek életet kezdeni, házat venni, ilyesmi.
Menj ne gondolkodj, egy család ment tönkre emiatt.
A lányom apja kint dolgozik majdnem 10 évet voltunk együtt abból 8 év külföld én itthon a gyerekkel tök egyedűl. Két éves lett a lányom nem bírtam és leléptem.
Volt egy családja itthon havi3-4 napra és egy barátnő külföldön 26-28 napra, és még ő volt a féltékeny na ezért léptem le pedig imádtam szerettem.
Mondjuk nekem jóra fordult az életem férj még egy gyerek azóta. De az elöző kapcsolatom a távolság miatt ment tönkre és a ritka együttléttől.
Bocs ha hosszúra sikeredett.
Az a variáció nincs, hogy várjak rá. Ha megy és én maradok, akkor szakítunk, nem látom értelmét a távkapcsolatnak.
A második válaszadó meg pontosan megfogalmazta a problémámat. Viszont a barátaimmal "együtt vagyunk" 10 éve, a párommal viszont csak 3 hónapja. Félek ennyi ismeretségre alapozni egy teljesen új életet, ahonnan nem tudok visszajönni, ha mégse válik be. Most van munkám, ha felmondok, ide nem jöhetek vissza, egyedül külföldön pedig nem maradok. És csak akkor tudom még jobban megismerni, ha kimegyek vele, de mi van ha nem jön be? És mi van, ha bejön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!