Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy néz ki, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy néz ki, hogy a párom külföldön kap munkát. Menjek vagy maradjak?

Figyelt kérdés
Nehezen barátkozok, így nem akarom elveszíteni a barátaimat, és rosszul viselem a nagy változásokat, de a páromat is szeretem és őt se akarom elveszíteni, meg külföldön talán könnyebb lenne élni. Tehát nem tudom, mit tegyek.
2012. szept. 5. 09:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én a helyedben mindenféleképpen vele tartanék,és igen a megélhetés ott sokkal jobb. Én is nehezen barátkozom,meg én mondjuk idegen nyelvet nem tudok,de én a helyedben mindenképpen mennék. Élj a lehetőséggel,nem mindenkinek adatik meg! ;)
2012. szept. 5. 09:57
 2/17 anonim ***** válasza:

Nem hogy örülnél a lehetőségnek hanem még toporogsz!Az én exem is ott dolgozik nem vitt magával szét is mentünk!!!!!!!

Azt meg döntsd el ki a legfontosabb a párod vagy a barátaid!!(Barátokkal nem tudsz családot alapítani)

2012. szept. 5. 10:03
 3/17 printyoke válasza:
Ne is gondolkozz ezzen menj vele!!Ne haboz mert nem biztos hogy lesz még egy ilyen esély.Úgyhogy fel a fejjel és tünés!!! :)
2012. szept. 5. 10:04
 4/17 Tojasleves válasza:

Na itt egy tapasztalat első kézből.

Február 17-én jöttem ki Írországba, párom otthon maradt, mert Ő még egyetemista, nagyon nehezen került be, ezért nem is akartuk, hogy otthagyja a sulit, vagy halasszon.

Július végén mondta ki, hogy szakítsunk, ő nem vár rám tovább. Szóval most húzzál kifelé, mert meglátod, megéri. Kicsit visszavesztek az életszínvonalból, nekiálltok spórolni, és ha még lesz kedvetek hazajönni, akkor legalább lesz tőkétek életet kezdeni, házat venni, ilyesmi.

2012. szept. 5. 10:06
 5/17 anonim ***** válasza:
Tarts vele mindenképpen! Ezen ne is gondolkodj!!! :) Sok sikert! :)
2012. szept. 5. 10:12
 6/17 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőm is nem régen ment ki a pasijához külföldre, mert itthon nem talált munkát és gondolta hát ha több szerencséje lesz és még a barátjával is együtt lehet és neki bejött, van már munkája is és boldog. Nem olyan könnyű megszokni a változásokat, és hogy nem lesznek ott a régi barátaid, de velük is tarthatod a kapcsolatot az internetnek hála és újakat is seperc alatt fogsz találni meglátod. Merj belevágni! :)
2012. szept. 5. 10:15
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj vele. Az én párom is kinn dolgozik már két éve, és nagyon rossz egyedül. Sokszor, majd meg őrülök a magánytól. Pedig minden nap beszélünk. Van időszak amikor el távolodunk egymástól,amikor haza jön olyan mint egy idegen. Mire össze rázódunk újra megy vissza. És kezdődik minden elölről.
2012. szept. 5. 10:20
 8/17 Mayra válasza:

Menj ne gondolkodj, egy család ment tönkre emiatt.

A lányom apja kint dolgozik majdnem 10 évet voltunk együtt abból 8 év külföld én itthon a gyerekkel tök egyedűl. Két éves lett a lányom nem bírtam és leléptem.

Volt egy családja itthon havi3-4 napra és egy barátnő külföldön 26-28 napra, és még ő volt a féltékeny na ezért léptem le pedig imádtam szerettem.

Mondjuk nekem jóra fordult az életem férj még egy gyerek azóta. De az elöző kapcsolatom a távolság miatt ment tönkre és a ritka együttléttől.

Bocs ha hosszúra sikeredett.

2012. szept. 5. 11:02
 9/17 A kérdező kommentje:

Az a variáció nincs, hogy várjak rá. Ha megy és én maradok, akkor szakítunk, nem látom értelmét a távkapcsolatnak.

A második válaszadó meg pontosan megfogalmazta a problémámat. Viszont a barátaimmal "együtt vagyunk" 10 éve, a párommal viszont csak 3 hónapja. Félek ennyi ismeretségre alapozni egy teljesen új életet, ahonnan nem tudok visszajönni, ha mégse válik be. Most van munkám, ha felmondok, ide nem jöhetek vissza, egyedül külföldön pedig nem maradok. És csak akkor tudom még jobban megismerni, ha kimegyek vele, de mi van ha nem jön be? És mi van, ha bejön?

2012. szept. 5. 11:24
 10/17 anonim ***** válasza:
először is az a kérdés. hogy ő akarja-e? hívott h tarts vele vagy csak te találtad ki? mert nem mindegy...
2012. szept. 5. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!