Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy néz ki, hogy a párom külföldön kap munkát. Menjek vagy maradjak?
MOst oszinten mi vesziteni valod van?
Ha a parod komolyan gondolja, akkor az ugyis kiderul. Ha meg nem meg mindig haza mehetsz. Legyen 40-50 e tFt tartalekba, h repjegyet tudjal venni, ha baj van.
En storim:
Ex-Baratnom Stewardess szeretett volna lenni. Elvegezte a tanfolyamot. Edinburghbe koltozott, nagyon szerettem, nehezen de raszantam magam s kikoltoztem par hetre ra. De iden becsodolt a malev s kapott egy allasajanlatot Budapesten, annak ellenere hazament, hogy eskuvot es csaladot terveztunk kinn. Szakitottunk. Az a baj, hogy annyival jobb itt kinn, hogy egy ido utan nagyon nehez hazamenni.
én azt mondanám, hogy ne menj, 3 hónap után feleségül akar venni? WTF???? vagy lehet félreolvastam és nem 3 hónap ezesetben sorry
a másik fele meg menj mert jobban jársz, én is külföldön vagyok és nem bántam meg, de én nem terveznék hosszútávra 3 hónap után :S úgyhogy annyi van h menj és ha nem jön össze bár nem kívánom egyáltalán! akkor se menj haza hanem próbálj meg saját lábon állni, nem olyan borzalmas nehéz
3 hónap. Tudom, hogy kevés és jobb lenne, ha együtt élnénk legalább egy évig, hogy kiderüljön, tényleg a másik kell, de ha kimegy...
Köszönöm a válaszokat!
Off a 14-es valaszolonak: Kint lenni egyedul, nem egy leany-alom! Tobb honapja probalok itt part talalni, ugy erzem lehetetlen. Keves a magyar lany, a kicsit dekorativabb lanyok ugyanis otthon is talalnak munkat! Akik bejonnenek kulsore azok biztos, h foglaltak. Angolok nem igazan keverednek kulfoldiekkel. A lengyelek nagyon zarkozottak, a spanyolok kozul sem volt olyan aki szingli lett volna.
DE kb. 1 hete, hazamentem 6 napra mindennap mas csajt vittem randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!